Πήρε ανάσα η Κύμη

Τεράστιας σημασίας νίκης στο κυνήγι της παραμονής πέτυχε η Κύμη που νίκησε τον Προμηθέα με 86-82 και δεν βυθίστηκε περισσότερο στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα. Συνεχείς ανατροπές στο παιχνίδι, κουρασμένη στο τέλος η ομάδα της Πάτρας.

Τεράστιας σημασίας νίκης στο κυνήγι της παραμονής πέτυχε η Κύμη που νίκησε τον Προμηθέα με 86-82 και δεν βυθίστηκε περισσότερο στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα. Συνεχείς ανατροπές στο παιχνίδι, κουρασμένη στο τέλος η ομάδα της Πάτρας.

Ο Προμηθέας από την πρώτη κιόλας περίοδο πήρε μια μικρή διαφορά που έδειχνε να την διαχειρίζεται. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 19-23 υπέρ των φιλοξενούμενων, που είχαν εξαιρετικές αντιδράσεις επιθετικά, κυρίως σε γρήγορο ρυθμό με τους Λίποβι, αλλά και τον εκπληκτικό Έλις.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου η Κύμη προσπάθησε να αντιδράσει και εν μέρει τα κατάφερε. Χόρτον και Σαγκς βγήκαν μπροστά και μέχρι να ολοκληρωθεί το εικοσάλεπτο το παιχνίδι είχε έρθει στον πόντο (43-44).

Η τρίτη περίοδος, άνηκε ξανά στους φιλοξενούμενους, που πλέον ανέβασαν το ποσοστό τους πίσω από την γραμμή των 6,75 κι άρχισαν σταδιακά να… ξεκολλάνε από την Κύμη. Στο 30 η διαφορά είχε σταματήσει στους επτά (59-66), ενώ λίγο πριν ήταν ακόμα και στους εννέα.

Διψήφια έγινε στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου (59-69), όμως, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τελικά τα κατάφεραν. Η διαφορά άρχισε να πέφτει σταδιακά, ο Καρινιάουσκας μπήκε στην εξίσωση και περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά (79-78). Στο τέλος οι παίκτες του Κουτσού αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμοι στις βολές κι έτσι έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Κύμη (Κουτσός): Χόρτον 19, Καρινιάουσκας 12(1), Σαγκς 18(2), Λιούις 6, Ουάσιγκτον 14(2), Πουλιανίτης 2, Ουίλιαμς 15(5), Μαραγκός, Μητσιμπόνας.

Προμηθέας (Γιατράς): Χολ 8, Λίποβι 21(5), Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομίχαλος, Κασελάκης 4, Σαλούστρος 2, Κατσίβελης 2, Μέιερ 4, Μπράουν 2, Έλις 35, Παρκς 4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.