Συγκέντρωση συνιστά ο Φλεβαράκης

Συγκέντρωση και αποφυγή των λαθών ζήτησε από τους παίκτες του ο Κώστας Φλεβαράκης εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Συγκέντρωση και αποφυγή των λαθών ζήτησε από τους παίκτες του ο Κώστας Φλεβαράκης εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.  Ο τεχνικός του Ηλυσιακού με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό και τα ριμπάουντ αν θέλουν να πάρουν κάτι θετικό από μία δύσκολη έδρα.

«Ο Πανιώνιος είναι μία σοβαρή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Για μας δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα στα φιλικά ή στο κύπελλο αφού ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας θα παρουσιαστούν έτοιμοι για τη νίκη. Η περιφέρεια του Πανιωνίου διαθέτει έμπειρα παιδιά όπως ο Κις, ο Μπατής και ο Ξανθόπουλος που ξέρουν πώς να δημιουργούν φάσεις αλλά και να εκτελούν, ενώ παίζουν εξαιρετικά το πικ εν ρολ. Επίσης υπάρχουν και παίκτες με εξαιρετικό μακρινό σουτ, όπως ο Κις και ο Ντίμπλερ. Σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αν θες να έχεις τύχη, πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις πότε πρέπει να τρέξεις και πότε πρέπει να πας σε σετ παιχνίδι. Φυσικά απαγορεύονται τα λάθη» ήταν τα λόγια του Κώστα Φλεβαράκη.

Από την πλευρά του ο Χέρνολντ Γκάρτνενερ Χολ δήλωσε: «Μετά τη νίκη μας στην πρεμιέρα, δίνουμε το πρώτο παιχνίδι μας εκτός έδρας. Ξέρουμε τον Πανιώνιο, από την ματς του Κυπέλλου, όπου είχαμε νικήσει, όμως είναι δεδομένο ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι εντελώς διαφορετική, αφού ο αντίπαλος μας έχει κάνει αλλαγές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε καλό μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.