Παπαγεωργίου: “Ευχαριστώ και τους καλώ να έρθουν μαζικά το Σάββατο”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύμη και στράφηκε -και- στον κόσμο τον οποίον ευχαρίστησε συνολικά για τη μαζική του παρουσία

Ο Χάρης Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε και στο σημαντικό παιχνίδι του Αρη με την Κύμη. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συνολική του παρουσία και τη μαζική συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας και ζήτησε κάτι ανάλογο να γίνει και στο παιχνίδι με την Κύμη.
Στην αρχή των δηλώσεών ρωτήθηκε για τα λάθη της χρονιάς. Είπε: «Έχω αναλύσει μέρα μέρα τα λάθη. Έγιναν κινήσεις που τελικά δεν βγήκαν. Πάρθηκαν αποφάσεις από κάποιους που δεν έπρεπε να παρθούν. Δεν θα ήθελα ν’ αναφερθώ σε αυτές γιατί είμαστε σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Παρά την καλή πρόθεση αυτών που τις πήραν, δεν οδήγησαν σε καλά μονοπάτια. Η όποια κριτική να γίνεται στο τέλος της χρονιάς και όχι όσο η ομάδα βρίσκεται εν κινήσει».
Ρωτήθηκε για τη συνταγή της ομάδας του ’79, που δεν έχει η φετινή ομάδα και είπε: «Η χρονιά 78-79 ήταν ορόσημο για την πορεία και την ιστορία του Άρη. Το ιστορικό πλαίσιο ήταν τελείως διαφορετικό. Σίγουρα, τα όπλα ήταν η ομοψυχία, η συνοχή, ήμασταν όλοι φίλοι και νομίζω ότι όλοι καταθέσαμε ψυχή, γιατί κάναμε πραγματικά υπέρβαση. Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, με πολύ δυσμενείς συνθήκες, πρέπει να κάνεις υπέρβαση».
Είπε για τον κόσμο και τη σημασία της παρουσίας του στο παιχνίδι με την Κύμη: «Είναι πολύ κρίσιμες οι συνθήκες που αγωνίζεται η ομάδα. Ευχαριστώ και συγχαίρω τους Αρειανούς φιλάθλους και τους καλώ να έρθουν μαζικά το Σάββατο. Η ομάδα τούς χρειάζεται. Νομίζω ότι ο παράγοντας που δίνει ώθηση πραγματικά σε κάθε προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες».
Για τη συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ποια είναι τα προβλήματα που συζητούνται κυρίως, είπε: «Δεν έχουμε κάνει ακόμα κανένα συμβούλιο, από την στιγμή που έχω οριστεί ως γενικός γραμματέας. Αναμένω και εγώ και με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και βρισκόμαστε σ’ ένα κομβικό σημείο για το ελληνικό μπάσκετ».
Πηγή: ArenaFM 89.4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.