Μαρκόπουλος: «Να κλείσουμε με νίκη»

Τη νίκη για να κλείσουν πετυχημένα την κανονική διάρκεια της Basket League θέλουν στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ίκαρο Χαλκίδας, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Τη νίκη για να κλείσουν πετυχημένα την κανονική διάρκεια της Basket League θέλουν στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ίκαρο Χαλκίδας, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο προπονητής του «δικεφάλου» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του ματς για την ομάδα της Χαλκίδας και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για τον αντίπαλό μας, αλλά και εμείς θέλουμε να κλείσουμε με νίκη αυτό το κομμάτι της σεζόν και να μπούμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε όλα αυτά για τα οποία δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα».
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Και το παιχνίδι με τον Ίκαρο θέλει προσοχή, θέλει συγκέντρωση για να κλείσουμε με καλό τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να μπούμε πλέον στα πλέι οφ, όπου εκεί θα κριθούν όλα για την φετινή μας προσπάθεια. Είχαμε μία αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και για τα ματς των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.