Παπανικολάου: «Η ακατάσχετη, παραληρηματική δικομανία θα σταματήσει εδώ»

Ως μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες και κυρίως όσων έθεσαν εμπόδια για την τέλεση των εκλογών στις 30 Μαϊου, χαρακτήρισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, την απόφαση του Πρωτοδικείου για την ανανέωση της θητείας της προσωρινής διοίκησης.

Την διεξαγωγή άμεσων και δημοκρατικών εκλογών, από την υφιστάμενη προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ στην οποία δόθηκε νέα παράταση θητείας από το Πρωτοδικείο, ζητεί ο εκ των υποψηφίων προέδρων, Άγγελος Παπανικολάου που προέρχεται από το Δ.Σ. της προηγούμενης, εκλεγμένης διοίκησης της ομοσπονδίας.

Ο κ. Παπανικολάου υποστηρίζει στην ανακοίνωση του ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει δικαιοσύνη, αναφορικά με την σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου που ανανέωσε δικαστικά την εμπιστοσύνη στην προσωρινή διοίκηση, η οποία δεν ευθυνόταν για την αναβολή των εκλογών της 30ης Μαϊου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ανεξάρτητη, όπως άλλωστε ορίζει το Σύνταγμα, Δικαιοσύνη «μίλησε» σήμερα για ακόμα μια φορά στην περίφημη υπόθεση εκλογών της ΕΟΚ. Το έπραξε, δε, με το πιο ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο, ενώ η σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία παραμένει ως έχει το ΔΣ της Ομοσπονδίας, γνωστοποιήθηκε προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες. Οι οποίοι και έθεταν συνεχώς εμπόδια στη διεξαγωγή των εκλογών της Ομοσπονδίας.

Το ίδιο, ίσως, να πράξουν και στη συνέχεια, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απαξίωση προς το πρόσωπό τους από την πλευρά των μελών του εκλογικού σώματος αλλά και των υγιών δυνάμεων του Αθλητισμού και δη του μπάσκετ.

Πρέπει να καταλάβουν ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι η ακατάσχετη παραληρηματική δικομανία, με στόχο την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, θα σταματήσει εδώ. Μαζί με την παροχολογία…

Ας αφήσουν, επιτέλους, τη νυν Διοίκηση της Ομοσπονδίας, τη μόνη νόμιμη Διοίκηση σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, να διεξαγάγει άμεσα δημοκρατικές και αξιόπιστες εκλογές. Μακριά από παρεμβάσεις και αποκλεισμούς σωματείων. Με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού μπάσκετ, το οποίο θα υπερασπιστούμε με κάθε κόστος… “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας