«Πρωτοβουλία για την Επανεκκίνηση του Ελληνικού Μπάντμιντον»

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο του προγράμματος του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Επανεκκίνηση του Ελληνικού Μπάντμιντον», με τίτλο «Στρατηγικός σχεδιασμός 2021 - 2024 - 2028».

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο του προγράμματος του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Επανεκκίνηση του Ελληνικού Μπάντμιντον», με τίτλο «Στρατηγικός σχεδιασμός 2021 – 2024 – 2028». 
https://youtu.be/fKQPcYw10YQ     (Σημείωση: ρυθμίστε τον ήχο της συσκευής)

Δεν φτάνει απλά να λες ότι μπορείς να διοικήσεις… οφείλεις υπεύθυνα να έχεις γνώση και σχέδιο.

Στο πρόγραμμα μας αποτυπώνεται μια πρωτόγνωρη και σύγχρονη προσέγγιση, του τρόπου διοίκησης και λειτουργίας της Ε.Ο.Φ.Σ.Α., με σκοπό να λειτουργήσει ως οδηγός, ώστε να καταφέρουμε σύντομα, να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την Ομοσπονδία μας και να ανοίξουμε τα φτερά μας, με πίστη, με όραμα, με σχέδιο, για ένα καλύτερο μέλλον του Ολυμπιακού αθλήματος της Αντιπτέρισης στην Ελλάδα.

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων και της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων μεταξύ νομών, ενώ κάποιοι υποψήφιοι καταφεύγουν σε παράνομες περιοδείες, εμείς είχαμε από καιρό αποφασίσει ότι για λόγους ατομικής και κοινωνικής ευθύνης και για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουμε μόνο διαδικτυακές συναντήσεις, παρουσιάζοντας και αναλύοντας τις θέσεις και το στρατηγικό σχεδιασμό, με τη χρήση των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας. 

Με την απόφασή μας, στέλνουμε ένα μήνυμα υπευθυνότητας προς όλους και παράλληλα προάγουμε τις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας και διοίκησης, που οι καιροί μας επιβάλουν. 

Κλείνοντας, ενημερώνουμε τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. ότι, οι τηλεδιασκέψεις με θέμα την παρουσίαση και την ανάλυση του προγράμματος, έχουν ξεκινήσει από τα μέσα του Φεβρουαρίου, έχοντας αποκτήσει πολύ θετικά σχόλια. Θα ακολουθήσουν επιπλέον κύκλοι τηλεδιασκέψεων τρίωρης διάρκειας.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.