«Αρχίζει το ξύπνημα του Σουμάχερ»

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», οι θεράποντες γιατροί του Μίχαελ Σουμάχερ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισής του, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», οι θεράποντες γιατροί του Μίχαελ Σουμάχερ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισής του, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας.

Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε στο σκι.

Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δίνονται με το σταγονόμετρο από την οικογένειά του, ωστόσο πληροφορίες της «L’ Equipe» αναφέρουν πως τέσσερις εβδομάδες μετά την έναρξη της νοσηλείας του, οι γιατροί που παρακολουθούν τον Γερμανό κρίνουν πως πρέπει να ξεκινήσουν τη διαδικασία εξόδου από το κώμα.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, πρόκειται για μία αργή και αβέβαιη φάση ανάκαμψης, που αποτελεί απλά το ξεκίνημα σε μία μακρά πορεία που περιμένει τον Γερμανό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπειτα από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό και έναν μήνα σε τεχνητό κώμα, είναι αδύνατον να προβλεφθεί αν και σε ποιον βαθμό θα αναρρώσει ο «Σούμι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.