Σμέντλεϊ και Λόκγουντ στο επιτελείο της Γουίλιαμς

Η Γουίλιαμς ανακοίνωσε σήμερα ότι προσθέτει δύο νέα μέλη στο επιτελείο της ενόψει της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα.

Η Γουίλιαμς ανακοίνωσε σήμερα ότι προσθέτει δύο νέα μέλη στο επιτελείο της ενόψει της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα. Ο ένας είναι ο πρώην μηχανικός αγώνα της Φεράρι, Ρομπ Σμέντλεϊ, ο οποίος ακολουθεί τον Φελίπε Μάσα στη Γουίλιαμς, όπου θα αναλάβει το νέο ρόλο του επικεφαλής απόδοσης μονοθεσίων. Ο Σμέντλεϊ θα αναλάβει τα καθήκοντά του πριν από το τρίτο γκραν πρι του 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 6 Απριλίου.

Ο Βρετανός αναμενόταν να «μετακομίσει» στη Γουίλιαμς μετά τον Μάσα, με τον οποίο συνεργάζονταν στενά, όταν ο Βραζιλιάνος οδηγός εντάχθηκε στο δυναμικό της στα τέλη του 2013. Ο Σμέντλεϊ έχει γίνει διάσημος από τις συνομιλίες που είχε με τον Μάσα στη διάρκεια των αγώνων, ενώ στο γερμανικό γκραν πρι του 2010 ήταν αυτός που έδωσε στον Μάσα το μήνυμα «ο Φερνάντο (σ.σ. Αλόνσο) είναι πιο γρήγορος από σένα», όταν η Φεράρι επέλεξε με αυτήν την εντολή να διασφαλίσει ότι ο Ισπανός θα έπαιρνε τη νίκη στον αγώνα, στον οποίο ο Βραζιλιάνος διεκδικούσε την πρώτη νίκη του μετά το 2008 -τη χρονιά πριν από το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Ουγγαρία-, αλλά τερμάτισε δεύτερος. Φέτος ο μηχανικός αγώνα του Μάσα θα είναι ο Άντριου Μέρντοχ, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον αποχωρήσαντα οδηγό από τη Βενεζουέλα, Παστόρ Μαλντονάντο.

Στο μεταξύ, εκτός από τον Σμέντλεϊ, η Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι ο Ρίτσαρντ Λόκγουντ, ο οποίος εργάστηκε πέρυσι στη Marussia, θα είναι ο νέος επικεφαλής στρατηγικής στους αγώνες. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πατ Σίμοντς, δήλωσε ότι αυτές οι προσλήψεις δείχνουν ότι η Γουίλιαμς είναι αποφασισμένη να βελτιώσει τη θέση της στο πρωτάθλημα μετά την απογοητευτική περυσινή σεζόν, όπου οι οδηγοί της συγκέντρωσαν μόλις πέντε βαθμούς. «Η Γουίλιαμς υφίσταται αλλαγή και αυτές οι νέες προσλήψεις αντανακλούν πόσο υψηλές είναι οι φιλοδοξίες μας» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το 2014 δίνει σε μας τη μεγαλύτερη αλλαγή στους τεχνικούς κανονισμούς που έχω δει στην καριέρα μου κι επομένως θα είναι σημαντικό να προσθέσουμε ακόμη περισσότερο βάθος στο ταλέντο που ήδη διαθέτουμε εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.