Ράλι Nτακάρ: Εγκατέλειψε ο Σάινθ

Ο Ισπανός οδηγός, Κάρλος Σάϊνθ, τρεις φορές νικητής της διοργάνωσης, αποχώρησε από το Dakar-2023, μετά την ανατροπή του Audi του, κατά την διάρκεια της 9ης ειδικής διαδρομής, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (10/1) οι διοργανωτές του αγώνα.

«Ο Ισπανός οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Audi του στο 6ο χιλιόμετρο, περίμενε για βοήθειά, προκειμένου να προσπαθήσει να ξεκινήσει ξανά στην ειδική, αλλά τελικά εγκατέλειψε, καθώς αισθάνθηκε πόνο στο στήθος», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Σάϊνθ και ο συνοδηγός του, Λούκας Κρουζ, βγήκαν αλώβητοι από αυτό το ατύχημα, που συνέβη πέντε χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση της ειδικής, ωστόσο διεκομίσθησαν προληπτικά για εξετάσεις, στο νοσοκομείο του Ριάντ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ισπανός οδηγός, είχε πέσει θύμα ακόμη ενός ατυχήματος την περασμένη Παρασκευή, όταν κατά την διάρκεια της 6ης ειδικής διαδρομής, σκίσθηκε ο μπροστινός αριστερός τροχός. Σημειώνεται, ότι στην εκκίνηση της 9ης ειδικής, ο 60χρονος Σάϊνθ, κατείχε την 100η θέση και σε απόσταση μεγαλύτερη των 29 ωρών, από τον Καταριανό πρωτοπόρο, Νασέρ Αλ Ατιβάχ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πατέρας του οδηγού της Ferrari και της Formula 1, επικράτησε στο Ντακάρ, το 2010, το 2018 και το 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.