Ιστιοπλοΐα: Νέες αποκαλύψεις από την Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως Έλληνας Ολυμπιονίκης της είχε επιτεθεί σεξουαλικά, όταν αυτή ήταν 16 ετών.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, έχει καταθέσει το συγκεκριμένο περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, ενώ περιέγραψε τα όσα βίωσε και την αντίδραση της οικογένειάς της.

Αρχικά, ο Μπεκατώρου δήλωσε: “Ναι είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί, από πολύ μεγάλο αθλητή, Ολυμπιονίκη, όταν ήμουν 16 ετών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το όχι που του είπα. Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι -υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά- και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου απάντησε “έλα τώρα, δε θέλεις;”. Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αντίδραση του πατέρα της, όταν του είπε τα όσα είχαν γίνει: “Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε. Φυσικά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του, που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα. Κρίνοντας από τον ίδιο, αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης