Γνωρίστε το Playdate: ένα καινούριο Gaming System

Το οποίο θα έρθει το 2020.H Panic Inc, γνωστή για το Firewatch αλλά και για το επερχόμενο Untitled...

Το οποίο θα έρθει το 2020.

H Panic Inc, γνωστή για το Firewatch αλλά και για το επερχόμενο Untitled Goose Game, ανακοίνωσε το Playdate: ένα περίεργο gaming system χειρός, το οποίο θα έχει εβδομαδιαίες κυκλοφορίες παιχνιδιών.

Το Playdate έχει μία ασπρόμαυρη οθόνη 2.7 ιντσών με ανάλυση 400×240. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 και θα μας φέρει 12 ολοκαίνουρια παιχνίδια. Ο σχεδιασμός της κονσόλας είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Panic και Teenage Engineering.

Τα παιχνίδια του Playdate αποτελούν μέχρι στιγμής επτασφράγιστο μυστικό, αλλά η Panic αποκάλυψε ότι οι Keita Takahashi (Katamari Damacy), Zach Gage (SpellTower), Bennett Foddy (QWOP) και Shaun Inman (The Last Rocket) είναι μερικοί μόνο από αυτούς που θα φτιάξουν τους επερχόμενους τίτλους της κονσόλας.

Μία εικόνα, όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, μας παρουσιάζει τους τίτλους τεσσάρων παιχνιδιών. Αυτοί λοιπόν είναι τα: Bennett Foddy Presents Zipper, Crankin’s Time Travel Adventure, 360 και Executive Golf DX. Η Panic μοιράστηκε επίσης ένα gif μέσω Twitter στο οποίο παρουσιάζει το σύστημα.

The device will ship in early 2020 and cost $149 USD, with all twelve Season One games included in that initial cost. Those interested can sign up via a waiting/email list on Play.Date to be first in line to preorder the device when ready.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και θα κοστίζει 149 δολάρια, με όλα τα παιχνίδια του Season One να περιλαμβάνονται στην αρχική τιμή. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν στη waiting list έτσι ώστε να είναι οι πρώτοι που θα την προπαραγγείλουν.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.