Frozen 2: H μητέρα των Elsa και Anna αποκτάει φωνή

"Ένα επικό μυστήριο".Η Disney είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει νέα πράγματα για το "Frozen 2" στην...

“Ένα επικό μυστήριο”.

Η Disney είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει νέα πράγματα για το “Frozen 2” στην D23. Σήμερα μάθαμε ότι η Evan Rachel Wood θα δώσει φωνή στην μητέρα των Anna και Elsa, Queen Iduna, και ο Sterling K. Brown σε έναν χαρακτήρα με το όνομα Lieutenant Mattias.

Ο σκηνοθέτης Chris Buck είπε ότι το “Frozen 2” πήρε έμπνευση από τις ερωτήσεις των fans, όπως γιατί η Elsa έχει δυνάμεις και από πού προέρχονται. Ο Buck αποκάλεσε την ταινία “ένα επικό μυστήριο”.

Επίσης είπε ότι η ταινία επικεντρώνεται “στο παρελθόν, που δεν είναι όπως φαίνεται και απειλεί το μέλλον της Arendelle. Το παρελθόν θα οδηγήσει την ομάδα σε ένα μαγεμένο δάσος”.

“Τα Frozen 1 και 2 λειτουργούν ως μια ολοκληρωμένη ιστορία μαζί. Είναι μια ιστορία που ξεκινά στο παρελθόν. Σε αυτές τις ταινίες της Disney έχουμε μια τάση να σκοτώνουμε τους γονείς. Λοιπόν, εδώ τους φέρνουμε πίσω”.

Το “Frozen” υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες των Disney/Pixar, αφού έφερε στα ταμία περίπου $1,3 δις και έγινε τότε η πιο κερδοφόρα ταινία κινουμένων σχεδίων. Κατέκτησε, επιπλέον, δύο βραβεία Όσκαρ και το κεντρικό της τραγούδι, “Let It Go”, έγινε ένα από τα γνωστότερα της εποχής.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας, ο Olaf ο χιονάνθρωπος, κέρδισε ένα ολόδικο του επεισόδιο, με τίτλο “Olaf’s Frozen Adventure”, και μία θέση στο sequel για τον ίδιο και τον ηθοποιό που του δανείζει τη φωνή του, Josh Gad. Μαζί του ασφαλώς θα επιστρέψουν οι πρωταγωνίστριες Idina Menzel (Elsa) και Kristen Bell (Anna), όπως και ο Jonathan Grodd (Kristoff).

Το “Frozen 2” θα έρθει με τα πρώτα κρύα, στις 22 Νοεμβρίου 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.