Αναβλήθηκε το Tokyo Game Show 2020!

Οι λάτρεις των games, περίμεναν εναγωνίως το Tokyo Game Show, καθώς εκεί θα έβλεπαν για πρώτη φορά τα Xbox X και PS5. Οι διοργανωτές εξαιτίας του κορωνοϊού, το ανέβαλαν και ενδέχεται να διεξαχθεί διαδικτυακά εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όλοι οι φίλοι των games, ειδικά οι λάτρεις των παιχνιδιών σε κονσόλες, περίμεναν εναγωνίως το Tokyo Game Show(TGS), στο τέλος του έτους. Αυτό, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια gaming για δυο μεγάλες εταιρείες, την Microsoft και τη Sony, καθώς εκεί αναμένονταν να παρουσιάσουν τα Xbox Series X και το Playstation5. 
To TGS που αναμένονταν να διεξαχθεί από τις 24 έως 27 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Makyhari Event Hall στην Ιαπωνία, ματαιώθηκε.
Στο συγκεκριμένο Event, οι εκδότες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τα νέα τους παιχνίδια, εν όψει της περιόδου των διακοπών. Φέτος ήταν η ιδανική ευκαιρία για Sony και Microsoft να δείξουν τις δυνατότητες των Playstation5 και Xbox X, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. 
Η πανδημία όμως του κορωνοϊού, ανάγκασε τους διοργανωτές να μετατρέψουν την εκδήλωση σε ψηφιακό event, δηλαδή θα γίνει online. 
Η κατάσταση με τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα καλή και οι διοργανωτές πήραν την απόφαση να θέσουν ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του κόσμου, των εκθετών και γενικά όσον ήθελαν να βρεθούν εκεί.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το διαδικτυακό event αναμένεται να υπάρξουν σύντομα. Δεν αποκλείεται να γίνουν Online συνεντεύξεις, αλλά και να παρουσιαστούν νέα trailers. 
Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι δύο μεγάλες εταιρείες θα περιμένουν μέχρι τότε ή όχι…
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.