ΑΕΚ: Στο τεχνικό επιτελείο του Αλβανού ο Μπούνας

Έναρξη συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Κωστή Μπούνα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξη Αλβανού στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ.

Η Ερασιτεχνική της ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωστή Μπούνα. Ο προπονητής εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Αλέξη Αλβανού ως άμεσος συνεργάτης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προπονητική ξεκίνησε για τον Κωστή Μπούνα από τον Δούκα τη σεζόν 2003/04, όντας προπονητής στις Ακαδημίες. Από το 2005 ως το 2013 ήταν προπονητής στις Ακαδημίες του Γ.Α.Σ. Καματερού, ενώ από το 2007 ως το 2010 ήταν προπονητής και στην ανδρική ομάδα. Νωρίτερα, τη σεζόν 2006-07 ήταν βοηθός προπονητή στα Βριλήσσια, ενώ για δύο χρόνια (2012-2014) ήταν βοηθός προπονητή στον Διομήδη Άργους, με τον οποίο το 2011 πανηγύρισε την κατάκτηση του Challenge Cup. Από το 2014 έως το 2017 ήταν συνεργάτης προπονητής στον ΙΕΚ Ξυνή Δικέας και από το 2017 ως το 2022 ήταν προπονητής στον Δούκα. Τον Φλεβάρη του 2022 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της Νέας Ιωνίας, με την οποία έφθασε στους Τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Κωστής Μπούνας μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΚ. Η “Ένωση” είναι μία ομάδα υψηλών προδιαγραφών, που έχει πάντα στόχο να πρωταγωνιστεί. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου στην προσπάθεια να κατακτήσουμε τους φετινούς μας στόχους και είμαι βέβαιος ότι μέσα από σκληρή δουλειά και ομαδικότητα θα το πετύχουμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση του τμήματος για την πρόσκληση και τον επικεφαλής προπονητή μας, Αλέξη Αλβανό, για την εμπιστοσύνη του να δουλέψουμε μαζί. Εύχομαι υγεία σε όλους και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Κωστή, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.