Εξαίρεση της μίας ανακρίτριας θα ζητήσει ο Κασιδιάρης

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, λόγω "υπονοιών μεροληψίας".

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, λόγω “υπονοιών μεροληψίας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πρόκειται να στραφεί κατά της εφέτη ειδικής ανακρίτριας, που μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου διενεργούν την κύρια ανάκριση για τις εγκληματικές δράσεις της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με το βουλευτή, η κ. Κλάπα ζήτησε τις προφυλακίσεις των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου χωρίς στοιχεία, επειδή “είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλ. Κασιδιάρη στη Βουλή για την ανακρίτρια, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, τόνιζαν ότι ο υπουργός περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.