Ελπίδες επανεκκίνησης στην Championship 

Η EFL πραγματοποίησε 1014 ελέγχους και βρέθηκαν μόλις δύο θετικά δείγματα στον κορωνοϊό ανάμεσα σε παίκτες, προπονητικά τιμ και μέλη ομάδων της Championship. Οι ελπίδες επιστροφής στα γήπεδα αυξήθηκαν.

Μόλις δύο άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από 1014 ελέγχους σε όλες τις ομάδες της Championship. Οι φωνές που κάνουν λόγο για επιστροφή στα γήπεδα κέρδισαν αρκετούς πόντους μετά από αυτή την εξέλιξη. 

Τα δύο θετικά δείγματα μάλιστα προέρχονται από την ίδια ομάδα κάτι που σημαίνει ότι οι δύο θετικοί θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα και να απέχουν για δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Αυτή την εβδομάδα οι ομάδες της Championship επιστρέφουν στις προπονήσεις. 

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της EFL για να αποφασίσει για το μέλλον του πρωταθλήματος και να συζητήσει και την αντίθετη άποψη. Κυρίως την άποψη της Χαλ που είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας που έχει στείλει δυο επιστολές ζητώντας να μην αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. 

Η στάση της Χαλ έχει εκνευρίσει τους υπόλοιπους συλλόγους. Η Χαλ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πολλά νομικά κενά στην επιστροφή στους αγώνες και μπορεί να προκύψουν ακόμη μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.