Γιάτσης ο 5ος του ΠΑΟΚ

Από τον Στέλιο Καζάζη των 5 αγώνων, στον Αλέκο Λεώνη, τον Άρη Γιαμακίδη και τον Θανάση Στράντζαλη των 3 αναμετρήσεων και από σήμερα, άγνωστο για πόσους αγώνες, Γιώργος Γιάτσης.

Από τον Στέλιο Καζάζη των 5 αγώνων, στον Αλέκο Λεώνη, τον Άρη Γιαμακίδη και τον Θανάση Στράντζαλη των 3 αναμετρήσεων και από σήμερα, άγνωστο για πόσους αγώνες, Γιώργος Γιάτσης.

Το πανελλήνιο ρεκόρ αλλαγής προπονητών μέσα σε μια σεζόν έχει ήδη σπάσει ο ΠΑΟΚ αφού ο Σαλονικιός κόουτς έγινε ο 5ος κόουτς μετά από 14 αγωνιστικές που θα κάτσει στην «ηλεκτρική», όπως αποδεικνύεται, καρέκλα του προπονητής του «δικεφάλου». Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με τον Στέλιο Καζάζη ο οποίος αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου, για να πάρει τη θέση του ο Αλέκος Λεώνης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός όμως είχε προβλήματα με την κερκίδα και παραιτήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε ανέλαβε ο Άρης Γιαμμακίδης μέχρι το τέλος του 2013. Ο Στράντζαλης ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίρου αλλά μετά την ήττα από την Κηφισιά, αποτέλεσε παρελθόν. Η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Γιάτση αναφέροντας ότι «αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου» κάτι που μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ανδρέου μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ο Γιάτσης είχε το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του «δικεφάλου» και την Τετάρτη θα κάνει το ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο στον αγώνα κυπέλλου με την Ορεστιάδα». «Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου για την τιμή που μου έκανε. Είναι τιμή να δουλεύεις για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο γίνεται».

Ο Γιώργος Γιάτσης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1968. Είναι Λέκτορας στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης όπου και διδάσκει βόλεϊ και μπiτς βόλεϊ. Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ως προπονητής κάθισε στον πάγκο του Άρη (2003-04/2004-05) και του Φιλαθλητικού (2004-05) στην Α1 Γυναικών. Το 2010-11 οδήγησε την ανδρική ομάδα του  Άρη στην 4η θέση της Volleyleague, και το 2011-12 στην 6η θέση. Τη σεζόν 2013 -2014 ο Γιώργος Γιάτσης ανέλαβε προπονητής στη Λαμία από όπου και αποχώρησε μετά τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής πολλών πρωταθλητών Ελλάδος στο μπiτς βόλεϊ καθώς και ομοσπονδιακός προπονητής. Όσον αφορά την αθλητική του σταδιοδρομία στο βόλεϊ, ήταν αθλητής από το 1985 έως και το 1999.

Αγωνίστηκε στον Άρη, Μακεδονικό, Σέρρες, Λαμία και Μουδανιά στην Α1, Α2 και Β’ εθνική κατηγορία. Η αθλητική του καριέρα συνδυάστηκε με το μπiτς βόλεϊ όπου κέρδισε τα περισσότερα μετάλλια Master’s στην Ελλάδα. Ακόμη, κατέλαβε την 9η και 24η  θέση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού το 1998 και 1999 αντίστοιχα καθώς και την 9η θέση στο Παγκόσμιο Challenger το 1998.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.