Ντεπεστέλ: “Σεβασμό στον Παναθηναϊκό”

"Σε όποια κατάσταση και αν είναι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να μην τον σέβεσαι".

Με αυτή την ατάκα υποδέχθηκε το τηλεφώνημα μας ο Φρανκ Ντεπεστέλ. Ο πρώην άσος του “τριφυλλιού” μετά από 1,5 χρόνο ετοιμάζεται αύριο να αντιμετωπίσει, με τα χρώματα της Κνακ Ροζεράλ, την τελευταία επί ελληνικού εδάφους ομάδα του. «Ξέρουμε ότι ο Λάππας είναι τραυματίας, ξέρουμε ότι έφυγε ο Καστάρ αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά αν δεν προσέξεις. Σίγουρα ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος και για μας μοιάζει με τελικό. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα παιχνίδια στην έδρα μας», σχολίασε ο πασέρ της Κνακ που πάει στο ματς με τον Παναθηναϊκό με .φόρα από την άνετη νίκη στο ντέρμπι του Βελγικού πρωταθλήματος με τη Νόλικο. «Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε ολοένα και καλύτερη ομάδα. Στην αρχή δεν είχαμε βρει τα πατήματά μας αλλά τώρα παίζουμε όπως πρέπει. Το παιχνίδι πάντως το αυριανό είναι ανοικτό σε προβλέψεις». Για τον Φρανκ Ντεπεστέλ η αποχώρησή του από την Ελλάδα δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

«Πέρναγα πολύ καλά αλλά προτίμησα να επιστρέψω στο Βέλγιο για να έχω σίγουρα τα χρήματά μου» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο με τον Φρανκ να έχει ακόμη ανοικτούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τις τρεις προηγούμενες ομάδες του (Ηρακλής, Ντιναμό Μπέλγκοροντ, Παναθηναϊκός).

«Την ερχόμενη εβδομάδα που θα έρθω στην Αθήνα θα προσπαθήσω να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να βρούμε μια λύση. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα αν και ξέρω ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό. Είναι κρίμα όμως για το βόλεϊ, είναι κρίμα για τον Παναθηναϊκό, για την ιστορία του να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα».
 
Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.