Και ο Πετρέας στην προπόνηση

Μπορεί ο Γιώργος Πετρέας να βρίσκεται στον αέρα όσον αφορά σητν παραμονή του στον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Μπορεί ο Γιώργος Πετρέας να βρίσκεται στον αέρα όσον αφορά σητν παραμονή του στον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική για το καλό του Παναθηναϊκού αλλά και του ίδιου του αθλητή. Πιστεύω ότι το μέλλον του Πετρέα είναι εδώ και φυσικά αν μείνει εμείς θα έχουμε και ένα πρόβλημα λιγότερο» ήταν το σχόλιο του νέου κόουτς Νίκου Μπουτσορή για τον διεθνή κεντρικό. Ο Μπουτσορής μίλησε επίσης για τον Γιώργο Δρογκάρη ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟ:

«Σκοντάψαμε πάνω στις οικονομικές απαιτήσεις του Πανελληνίου αλλά θα τον «κυνηγήσουμε» με όποιο τρόπο υπάρχει. Η ζημιά δεν είναι για τον Παναθηναϊκό αλλά για τον ίδιο τον αθλητή». Για το νέο δύσκολο ξεκίνημα του «τριφυλλιού» ο Μπουτσορής τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα αρχή. Διανύει μεταβατική περίοδο στην οποία θα πρέπει να εξυγιανθεί και να ανανεώσει το έμψυχο δυναμικό του. Αυτά τα δυο μαζί καθιστούν το έργο μας δύσκολο. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο με μεγάλες δυνατότητες και θα τα καταφέρει. Θα ήταν για μένα ευχής έργο στο τέλος της φετινής χρονιάς, ο ΠΑΟ να βρει βασικούς παίκτες κάποια από τα νέα παιδιά που ήρθαν και θα έρθουν στην ομάδα. Η διοίκηση προτίθεται να επενδύσει σε αυτά. Τα ταλαντούχα παιδιά. Και να τους δώσει πίστωση χρόνου για να αποδείξουν τις δυνατότητες που σίγουρα έχουν».Στόχος πάντως του Μπουτσουρή για τη νέα σεζόν είναι να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αναδείξει νέα ταλέντα.

«Ο ΠΑΟ θα πρέπει να παράγει νέα φουρνιά αθλητών υψηλών αθλητικών δυνατοτήτων. Τα παιδιά αυτά να γίνουν η ραχοκοκαλιά ώστε να μπορέσει με την προσθήκη δυο-τριών ξένων να ξαναεπιστρέψει στους τίτλους. Για το λόγο αυτό και οι νέοι αθλητές όπως θα δείτε δεν υπογράφουν συμβόλαια κάτω από τέσσερα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτη φωτογραφία στη Λεωφόρο
Στην πρώτη φωτογραφία το απόγευμα της Δευτέρας παρουσιάστηκαν οι νέοι αρχηγοί της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων και Σάκης Ψάρρας, το δίδυμο των «Πρωταθλητών της άμμου», Νίκος Ζουπάνης, Γιώργος Κοτσιλιάνης, ο Άκης Δαρίδης, Αλμπάνο Κιαλίου και το προπονητικό τιμ, Νίκος Μπουτσουρής και ο βοηθός του, Δημήτρης Μαρκάκης, καθώς επίσης και οι σταθερές αξίες των Δημήτρη Αγραπιδάκη (μάνατζερ) και Ναπολέοντα Χαρίση (φυσικοθεραπευτή). Από τη διοίκηση, ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Χρόνης Ακριτίδης απευθυνόμενος στους αθλητές για ένα πρώτο χαιρετισμό είπε: «Καλή αρχή σε όλους. Η ομάδα και ο Παναθηναϊκός εν γένει έχει συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σας σε αυτό το νέο πάντρεμα του «παλαιού»  με το καινούργιο. Θα κάνουμε  τα πάντα για να έχουμε όλη μια καλή χρονιά».

Το λόγο πήρε ο προπονητής, Νίκος Μπουτσουρής: «Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη και τον Ψάρρα, τους δυο αρχηγούς, Αυτό το ανακοινώνω τώρα, δεν το είχα συζητήσει πιο πριν με τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, καλωσορίζω και τους καινούργιους και έπεται συνέχεια. Να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που αν και δεν θα έχουμε στόχο την κορυφή, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνει μέσα και θα δίνει κομμάτι της ψυχής της. Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μαρκάκης, τόνισε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά. Θα είναι δύσκολη χρονιά. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και αυτό συνιστά από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο για τους προπονητές».

Σαν προπόνηση παραβρέθηκε και ο τέως πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟ και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, που είπε: «Καλή χρονιά σε όλους. Το έργο είναι μεγάλο και ο ΠΑΟ ακόμα μεγαλύτερος». Από τους αθλητές, ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων ανέφερε: «Νομίζω ότι στόχος όλου του Ερασιτέχνη είναι αυτή από αυτή τη δύσκολη περίοδο» ενώ έτερος αρχηγός Σάκης Ψάρρας τόνισε: «Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο αποφάσισα να ανταποδώσω ότι έχει κάνει αυτή η ομάδα και ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα να βάλω πλάτη. Δεν θα μιλήσουμε για τίτλους αλλά για αγωνιστική επιβίωση φέτος με στόχο να υπάρξει μηδενισμός του χρέους την επόμενη σεζόν. Θα είναι ευχής έργον αν βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αναδειχτούν». Το δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, Νίκος Ζουπάνης-Γιώργος Κοτσιλιάνος, που ως. γνήσιο δίδυμο δεν έχει συνηθίσει της μεμονωμένες δηλώσεις είπε (για την ιστορία ο Κοτσιλιάνος είπε και ο Ζουπάνης συμφώνησε): «Είμαστε χαρούμενη που καταλήξαμε σε συμφωνία. Τα τυπικά απομένουν. Ήταν μεγάλη η συμβολή της Ομοσπονδίας γιατί προετοιμαζόμαστε με στόχο τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή μας και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.