Με αρκετά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο (19:30) στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο (19:30) στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο ήδη υπάρχον του Πέτρου Πέτρογλου προστέθηκε από το Σάββατο του Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος τραυματίστηκε (προσαγωγό) στον ημιτελικό του Φάιναλ-4 Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Κηφισιά αλλά και εκείνο από χτες του Ντούσκο Νοβοσέλατς (ασθενής).

Και οι τρεις αθλητές δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση που ήταν διπλή. Ο Πέτρογλου και ο Γκούζντα έκαναν θεραπεία ενώ ο Σέρβος πασαδόρος έλαβε θεραπευτική αγωγή για την ίωση. Από τους υπόλοιπους παίκτες ο Γιάννης Αλεξίου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και βρίσκεται στη φάση της σταδιακής επανόδου μετά το διάστρεμμα που  είχε υποστεί πριν από τρεις εβδομάδες.

Οι Άκης Φλαούνας και Χόρχε Ελγκέτα δούλεψαν σήμερα πρωί και απόγευμα με τους παίκτες πάνω σε ξεχωριστά κομμάτια του παιχνιδιού, δίνοντας έμφαση σε σερβίς, υποδοχή και άμυνα.

Έγινε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το παρών από πλευράς ΑΕΚ έδωσε ο γενικός αρχηγός Μάνος Μακρής. Αποφασίστηκε να ληφθούν τα συνήθη στα ντέρμπι μέτρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.