Τα εισιτήρια του ΑΕΚ - Φοίνικας Σύρου

Από σήμερα Πέμπτη τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Φοίνικα Σύρου για την 17η αγωνιστική της Volley League, που διεξάγεται το προσεχές Σάββατο στη Γλυφάδα.
Δημοσίευση: 20/02/2014 - 13:40

Από σήμερα Πέμπτη τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Φοίνικα Σύρου για την 17η αγωνιστική της Volley League, που διεξάγεται το προσεχές Σάββατο στη Γλυφάδα. Αναλυτικά η ενημέρωση από το τμήμα βόλεϊ της Ένωσης:

«Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Φοίνικα Σύρου που θα γίνει το Σάββατο (22/2) στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) καθώς και από το AEK Shop (Δεκελείας 146).
Όσα εισιτήρια απομείνουν έως την Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και έως το μεσημέρι του Σαββάτου στο AEK Shop, θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γυμναστηρίου Γλυφάδας πριν από τον αγώνα.
Η ομάδα μας, μετά την σπουδαία πρόκρισή της στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο Πρωτάθλημα.  Η στήριξή του κόσμου στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου είναι απαραίτητη, για αυτό και η Διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο».