Έτοιμος για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς (video)

Σχεδόν αλάνθαστος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μία μαγική ημέρα, επικράτησε 2-0 του Ρότζερ Φέντερερ και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελικό ATP Finals.

Σχεδόν αλάνθαστος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μία μαγική ημέρα, επικράτησε 2-0 του Ρότζερ Φέντερερ και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελικό ATP Finals. Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (19:30) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του Τιμ με τον Ζβέρεφ. 
Από το ξεκίνημα του μεγάλου παιχνιδιού, ο Έλληνας πρωταθλητής έδειχνε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αποφασισμένος, να νικήσει τον κάτοχο 6 τίτλων ATP Finals. Προηγήθηκε 3-0 και 4-1 στα γκέιμ, ο Φέντερερ μείωσε σε 4-2 και στο 7ο γκέιμ έγινε μεφγάλη «μάχη». Ο Ελβετός είχε τριπλό μπρέικ ποιντ ο Έλληνας «έσβησε» και τις τρεις ευκαιρίες του αντιπάλου του και θα προηγηθεί με 5-2! Τελικά θα κερδίσει το πρώτο σετ 6-3, κρατώντας τον μεγάλο Ελβετό στο απίστευτο μηδέν στα έξι μπρέικ πόιντ!
 

Άγγιξε το τέλειο στο 2ο σετ
Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-1 στο 2ο σετ και το 4ο γκέιμ ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε πίσω το μπρέικ για να προηγηθεί με 3-2 και με 4-2 με όπλο το σχεδόν αλάνθαστο σερβίς του, πριν μειώσει δύσκολα σε 4-3 ο Ελβετός. Ο Φέντερερ μείωσε σε 5-4, ο Τσιτσιπάς θα σβήσει διπλό μπρέικ πόιντ και θα κερδίσει σε 1 ώρα και 36 λεπτά.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.