Το ιστορικό Ράλι "σαλπάρει" με τη Novasports Sailing Team on board!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία για 7η συνεχόμενη χρονιά να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του Ιστιοπλοϊκού Ράλι Αιγαίου,το οποίο διοργανώνεται από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ.
Δημοσίευση: 02/07/2019 - 16:06
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία για 7η συνεχόμενη χρονιά να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του Ιστιοπλοϊκού Ράλι Αιγαίου,το οποίο διοργανώνεται από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης).
 
Από τις 19 μέχρι τις 29 Ιουλίου τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος συγκεντρώνονται στο Νότιο Αιγαίο και στη διαδρομή των 400 ναυτικών μιλίων, εκεί όπου τα καλύτερα αγωνιστικά πληρώματα θα δώσουν τις δικές τους "ναυμαχίες" .
 
Η διαδρομή φέτος περιλαμβάνει τους σταθμούς Φάληρο-Αστυπάλαια-Μήλος-Σούνιο .
 
Η Novasports Sailing Team θα βρίσκεται on board για άλλη μία χρονιά με καθημερινές ανταποκρίσεις.

Το ραντεβού θα είναι κάθε βράδυ στις 23:00 στο Novasports1HD από τις 19 έως και τις 28 Ιουλίου με το σύνολο των εκπομπών που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης ,την Πέμπτη 18/7 στις 23:00 θα προβληθεί η ανασκόπηση του περσινού 55ου Ράλι Αιγαίου .

Επίσης μετά τη λήξη των φετινών ιστιοπλοϊών και συγκεκριμένα την Τρίτη 30/7  στις 23:00 θα μεταδοθεί η ανασκόπηση του 56ου Ράλι Αιγαίου.

Όλες οι  παραπάνω εκπομπές θα μεταδίδονται απευθείας από το Novasports1HD, το Nova Go, το WEB TV του novasports.gr καθώς και το κανάλι Novasports στο YouTube.

Οι καθημερινές ανταποκρίσεις θα επαναλαμβάνονται από τη συχνότητα του Novasports24HD από τις 00:30 το βράδυ έως και την επόμενη μέρα στις 17:00 καθώς και σε επανάληψη την επόμενη μέρα στις 18:00 από το Novasports3HD.