Όλο και πιο κοντά στο Τόκιο οι Μάντης-Καγιαλής

Μια ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο βρίσκονται οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Κοντά σε μια ακόμη σπουδαία διάκριση βρίσκεται το ελληνικό δίδυμο της ιστιοπλοΐας στα 470 που αποτελείται από τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, καθώς η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο είναι όλο και πιο κοντά!

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ενοσίμα της Ιαπωνίας και μετά από οκτώ ιστιοδρομίες, με 38 βαθμούς ποινής, βρίσκονται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 52 πληρώματα.

Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες, οι Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν στις θέσεις 6, 1 και 4, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα, ως χώρα, η Ελλάδα να είναι επικεφαλής απ’ αυτές που μέσω αυτού του αγώνα θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. 

Ακολουθούν η Ρωσία με 57 βαθμούς ποινής, η Τουρκία με 63 βαθμούς ποινής, η Ουγγαρία με 71 βαθμούς ποινής και η Κίνα με 75 βαθμούς ποινής. Στον αγώνα, προηγούνται οι Αυστραλοί Μ. Μπέλχερ – Ο. Ράιαν με 16β. και ακολουθούν οι Ισπανοί Ζ. Χαμάρ – Ν. Ροντρίγκεζ με 17β. και οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ – Φ. Μπέργκστρομ με 25 βαθμούς.

Ακόμη, οι Β. Παπουτσόγλου – Ι. Ορφανός είναι 43οι με 124 βαθμούς ποινής, ενώ στις γυναίκες οι Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου βρίσκονται στην 10η θέση με 79 βαθμούς ποινής σε σύνολο 39 πληρωμάτων και οι Α. Σπανάκη – Μ. Παπαδοπούλου είναι 34ες με 206 βαθμούς ποινής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.