Επιστρέφει τέλη Μαρτίου

Η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο μηνίσκο και στο χόνδρο, μένοντας για μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων.

Η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο μηνίσκο και στο χόνδρο, μένοντας για μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων.

Η “χάλκινη” παγκόσμια πρωταθλήτρια του Τόκιο, που ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του προπονητικού καμπ στην Αυστρία και την Πέμπτη υποβλήθηκε σε επέμβαση, μένοντας εκτός δράσης έως τα τέλη Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η επανεμφάνισή της στα τατάμι υπολογίζεται τον Απρίλιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης (21-23/4).

“Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει φυσιοθεραπείες, ωστόσο θεωρώ πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι μετά τα τέλη Μαρτίου. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η αποκατάστασή της θα πρέπει να γίνει σωστά, δεδομένου ότι διανύουμε προολυμπιακή περίοδο και ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα στην παγκόσμια κατάταξη του Ιανουαρίου κατέχει την 8η θέση στα -57 κιλά. Δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα έχουν οι 12 πρώτες από κάθε κατηγορία (μία από κάθε χώρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.