Οι πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τους διεθνείς

Στο Λουξεμβούργο θα αγωνιστούν οι άνδρες και στο ΣΕΦ οι γυναίκες με στόχο την πρόκριση για την Ευρωπαϊκή Λίγκα 2009-2012 στο Πινγκ Πονγκ.

Στο Λουξεμβούργο θα αγωνιστούν οι άνδρες και στο ΣΕΦ οι γυναίκες με στόχο την πρόκριση για την Ευρωπαϊκή Λίγκα 2009-2012 στο Πινγκ Πονγκ.

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν την προσεχή τρίτη 4/1 και οι άνδρες αγωνίζονται στο Δουκάτο και οι γυναίκες στην Αθήνα (ΣΕΦ), αμφότεροι για την 9η αγωνιστική των γκρουπ Α στην Standard Division της διοργάνωσης.

Άνδρες

Η μεγάλη βαθμολογική σημασία υπάρχει στον αγώνα των ανδρών, όπου η Ελλάδα με νίκη θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρωτιάς στο γκρουπ.

Το συγκρότημα του Κώστα Βατσακλή αναχωρεί αύριο το πρωί για το Λουξεμβούργο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Παναγιώτη Γκιώνη, Κώστα Παπαγεωργίου και Κώστα Λαγογιάννη.

Ο τελευταίος έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση πριν από δώδεκα ημέρες, στο εντός έδρας ματς με την Ελβετία, και σε δηλώσεις του τόνισε:

“Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το ματς αυτό. Βέβαια, είμαστε ξεκάθαρα το φαβορί, όπως είχαμε δείξει και στον αντίστοιχο αγώνα της Αθήνας, όμως το Λουξεμβούργο έχει αρκετά ανταγωνιστικούς παίκτες. Γενικά, η ομάδα απαιτείται να δείξει τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα, γιατί θέλει οπωσδήποτε τη νίκη”.

Γυνάικες

Η αναμέτρηση της Εθνικής γυναικών με το Λουξεμβούργο στο ΣΕΦ θα αρχίσει στις 6μ.μ.

Οι ελπίδες για την κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης στο γκρουπ είναι μόνο θεωρητικές, σε αντίθεση με το Λουξεμβούργο, που έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς κυνηγά την πρόκριση στα ημιτελικά της κατηγορίας.

Την εθνική ομάδα, που βρίσκεται στην 4η θέση, συνθέτουν οι Κατερίνα Ντουλάκη, Φιλαρέτη Εξάρχου και Μαρία Χριστοφοράκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.