Ματσουντάιρα: “Είμαι υπεύθυνος για την ήττα”

Για τους Ιάπωνες η ήττα από την Εθνική μας ομάδα στο πινγκ πονγκ ήταν εντελώς απρόσμενο αποτέλεσμα.

Για τους Ιάπωνες η ήττα από την Εθνική μας ομάδα στο πινγκ πονγκ ήταν εντελώς απρόσμενο αποτέλεσμα. Αποχώρησαν απογοητευμένοι και μιλώντας στα ιαπωνικά Μ.Μ.Ε. ανέλαβαν ευθύνες! «Έχασα στον δικό μου αγώνα, που ήταν πολύ κρίσιμος κι έχω ευθύνη  γι’ αυτό! Δεν έπρεπε να το αφήσω να συμβεί. Η ήττα μου επηρέασε όλη την ομάδα και δεν καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Είμαστε λυπημένοι γιατί στεναχωρήσαμε και το κοινό μας, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέντα Ματσουντάιρα, που ηττήθηκε από τον Παπαγεωργίου.

Ο προπονητής της Ιαπωνίας Γιόκε Κορασίμα επισήμανε: «Ήξερα την αξία της Ελλάδας και πίστευα ότι θα είναι ανταγωνιστική, ωστόσο η συνολική της εμφάνιση ήταν καλύτερη απ’ ό,τι περίμενα! Είχαμε άγχος γιατί ήταν πρεμιέρα και μπροστά στον κόσμο μας, όχι όμως τόσο πολύ ώστε να μας αποσυντονίσει. Έπαιξε ρόλο δυστυχώς η ήττα του Κέντα γιατί στηριζόμασταν στη νίκη του νίκη. Γενικά δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, αλλά στις επόμενες αγωνιστικές θα κοιτάξουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στο γκρουπ και να πάρουμε τελικά την πρωτιά».

Ο δεύτερος αγώνας της Ελλάδας για το γκρουπ C είναι αύριο στις 10.30 ώρα Ελλάδας (16.30 τοπική) απέναντι στην Ουγγαρία και η νίκη είναι απαραίτητη για να μην πάει στράφι η φοβερή επιτυχία της 1ης αγωνιστικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.