Ο Τζίνης έκανε την έκπληξη νικώντας τον Μπόγιες στο 1ο Open Different 9 Ball Tournament

Με σπουδαίο θέαμα, εντυπωσιακά παιγνίδια και εκπλήξεις, συνεχίζεται στην Αμφιθέα το 1ο Διεθνές Open Different 9 Ball, το μεγαλύτερο τουρνουά μπιλιάρδου που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην χώρα μας. Διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν παίκτες θρύλοι του παγκοσμίου μπιλιάρδου, αλλά και οι κορυφαίοι έλληνες.

Με σπουδαίο θέαμα, εντυπωσιακά παιγνίδια και εκπλήξεις, συνεχίζεται στην Αμφιθέα το 1ο Διεθνές Open Different 9 Ball, το μεγαλύτερο τουρνουά μπιλιάρδου που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην χώρα μας. Διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν παίκτες θρύλοι του παγκοσμίου μπιλιάρδου, αλλά και οι κορυφαίοι έλληνες.   

Ο Κώστας Τζίνης (Θεσσαλονίκη) πέτυχε την μεγαλύτερη μέχρι τώρα έκπληξη του τουρνουά, κερδίζοντας με 9-5 τον σπουδαίο Καρλ Μπόγιες (Αγγλία), μια φορά παγκόσμιο πρωταθλητή !

Με νίκη ξεκίνησε και ο διοργανωτής Νίκος Οικονομόπουλος. Ο Έλληνας 32χρονος πρωταθλητής κέρδισε με 9-4 τον Χρήστο Καρδερίνη (Μέγαρα), ενώ διπλές νίκες πέτυχαν ο Ραλφ Σουκέ (Γερμανία) που κέρδισε τον Γιάννη Δελθομαίδη (Ηράκλειο Κρήτης) με 9-1 και πολύ δύσκολα με 9-8, τον πολύ καλό Αντώνη Κάκαρη, και ο Νιλς Φέγιεν (Ολλανδία) που επικράτησε με 9-2 του Παναγιώτη Πέτρου και με 9-1 του Σταύρου Γρηγοριάδη.

Οι αγώνες του 1ου Open Different 9 Ball Tournament συνεχίζονται στο «αγωνιστικό σπίτι» του Νίκου Οικονομόπουλου, στην Αμφιθέα, στο Different (Λεωφ. Αμφιθέας 101, Παλ. Φάληρο), έδρα του Αθλητικού Ομίλου Μπιλιάρδου Αμφιθέας. Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι η οικογένεια Σιβισίδη, που έχει σημαντική συμβολή στην επίτευξη των 155 συμμετοχών που έσπασε κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν μόλις 110 !.   

Στην διοργάνωση μετέχουν μεταξύ άλλων οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Ραλφ Σούκε, Νιλς Φεγιέν, Καρλ Μπόγες, αλλά και ο νικητής 5 U.S. Open Σέιν Βαν Μπόενινγκ, όπως και ο θρύλος του σνούκερ Τόνι Ντράγκο.
Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή δύο γυναικών της Ντούνια Βούγιανιτς από την Σερβία και της Άννας Τελεμέ από την Ρόδο. 

Το τουρνουά έχει και σημαντικά δώρα για τους παίκτες που θα κερδίσουν τις πρώτες θέσεις του 1ου Διεθνή Open Different 9 Ball. Για τον μεγάλο νικητή ύψους 3.000 ευρώ, για τον δεύτερο 1.500, τον τρίτο και τέταρτο 750, από την 5η έως και την 8η θέση από 500 και από την 9η έως την 16η θέση από 250 ευρώ.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα (28 Απριλίου) με το Challenge Match ανάμεσα στον διοργανωτή – παίχτη Νίκο Οικονομόπουλο και το νούμερο 1 στις ΗΠΑ Σέιν Βαν Μπόενινγκ, με έπαθλο 5.000 ευρώ. Το ματς είναι μορφής 10μπάλου και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα φτάσει πρώτος στα 50 νικηφόρα παιχνίδια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.