Έτοιμοι για το τελευταίο

Στο Μαντσεστερ της Αγγλίας θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα ποδηλασίας για τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδηλασίας πίστας, που θα γίνει 18-20 Φεβρουαρίου.

Στο Μαντσεστερ της Αγγλίας θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα ποδηλασίας για τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδηλασίας πίστας, που θα γίνει 18-20 Φεβρουαρίου. 

Για τον Γιάννη Ταμουρίδη, έναν αθλητή που έχει γευτεί το βάθρο στο παρελθόν σε αυτή την πίστα σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου, με δύο χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα του Σκρατς το 2005 και το 2006, δείχνει μονόδρομος η 8αδα:

“Για εμένα εδώ είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, αφού κρίνεται η πρόκριση μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κατά συνέπεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αυτό βέβαια αφορά το αγώνισμα του Όμνιουμ, που πρέπει οπωσδήποτε να είμαι στην 8αδα, ενώ τα ίδια ισχύουν και για την ομαδική καταδίωξη, που θα αγωνιστούμε την τελευταία ημέρα των αγώνων” είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος έλληνας πρωταθλητής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λάμπρος Βασιλόπουλος θα αποφασίσει για την τετράδα που θα αγωνιστεί στην ομαδική καταδίωξη, διαλέγοντας μεταξύ των Ταμουρίδη, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Δημήτρη Πολυδωρόπουλο, Γιώργο Μπούγλα και Χάρη Καστραντά.

Επίσης στην αποστολή βρίσκονται και οι Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης, Αργύρης Κολλάρας, Κώστας Χριστοδούλου, οι γυναίκες Αγγελική Κουτσονικολή και Δήμητρα Πατάπη που θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα ταχύτητας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.