Τελική ευθεία για το “8o EMERALDS CUP SPARTACUS”

Το Σάββατοκύριακο 20-21/10 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Βασιλικών του νομού Θεσσαλονίκης το -διεθνούς αναγνώρισης- μήτινγκ ρυθμικής συμμετοχής που διοργανώνει ο Σπάρτακος με τη συμμετοχή πάνω από 150 αθλητριών από Ελλάδα και άλλες έξι χώρες

Το Σάββατο το μεσημέρι (20/10) ανοίγει στο Δ.Α.Κ Βασιλικών η αυλαία του 8oυ EMERALDS CUP SPARTACUS, του μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής που έγινε θεσμός. 
Στο μίτινγκ (που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 20-21/10)θα υπάρχουν περισσότερες από 150 αθλήτριες από Ελλάδα και Εξωτερικό. Θα υπάρχουν αθλήτριες από τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Ρωσία, τη Γερμανία την Ισπανία και τη Νότιο Αφρική.
Το μίτινγκ το οποίο διοργανώνει ο Σπάρτακος, ο σύλλογος που υπηρετεί -εδώ και 34 χρόνια- τη γυμναστική και έχει αναδείξει Ολυπιονίκες, όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης και ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ένα μίτινγκ που κάθε χρόνο κερδίζει τα εύσημα των αποστολών που συμμετέχουν. 

Δέλλιος: “Στόχος μας το επίπεδο να παραμένει υψηλό”

«Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και οι συμμετέχοντες να φύγουν ευχαριστημένοι από το μίτινγκ» τόνισε ο πρόεδρος του Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος κ. Γιώργος Δέλλιος και συμπλήρωσε: «Πάντα στόχος μας είναι το επίπεδο να παραμένει υψηλό και οι αγώνες της κάθε χρονιάς να αποτελούν υποθήκη για την επόμενη. Περιμένουμε όλους τους φίλους της γυμναστικής Σάββατο και Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών προκειμένου να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο θέαμα».

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο (20/10) στις 13:00 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20:00 ενώ την Κυριακή (21/10)  θα αρχίσουν στις 11:30 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 16:00.
Η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (20/10) στις 18:00 με τη συμμετοχή -σε αγώνες επίδειξης- του τμήματος ακροβατικής γυμναστικής του Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος.

Τσέρνεβα: “Χαιρόμαστε να συμμετάσχουμε”

Παρούσα στο 8o EMERALDS CUP SPARTACUS θα είναι και η προπονήτρια, Ιρινα Τσέρνεβα, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της ενόργανης γυμναστικής της Βουλγαρίας. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μία ακόμη χρονιά βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη με αθλήτριες μου για να πάρουμε μέρος σε ένα σημαντικό μίτινγκ» δήλωσε η προπονήτρια από τη Βουλγαρία και συμπλήρωσε: «Κάθε χρονιά φεύγουμε με τα καλύτερα συναισθήματα γιατί είναι ένα μίτινγκ υψηλού επιπέδου. Το ίδιο περιμένουμε και φέτος γι’ αυτό δηλώσαμε συμμετοχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.