Με πολλά όνειρα οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο έχει ξεκινήσει!

Από την ερχόμενη Παρασκευή έως την Κυριακή θα διεξαχθεί στο Πανέμορφο Λουτράκι η κορυφαία διοργάνωση της γηραιάς Ηπείρου.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο στοίχημα που ανέλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Σούμο, καθώς θα αγωνιστούν 400 αθλητές από 15 χώρες.

Συνολικά η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση σε 33 κατηγορίες και θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, U23 και U21.

Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Σούμο Γρηγόρης Παπαδόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο εγχείρημα και εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι θα είναι ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα. «Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα να διοργανώνει ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας θα φιλοξενήσει τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό.

Παρά το γεγονός ότι η ομοσπονδία είναι νεοσύστατη έχει αποδείξει ότι επιθυμεί την εξωστρέφεια και στόχος μας είναι να γνωρίσουν όλοι αυτό το εντυπωσιακό άθλημα. Το Σούμο είναι ένα άθλημα που το γνωρίζει όλος ο κόσμος και θα έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά. Γι αυτό θα ήθελα να καλέσω όλους τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων, αλλά και τους κατοίκους του Λουτρακίου να έρθουν να παρακολουθήσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και κυρίως τους Ελληνες κι ευελπιστώ να πανηγυρίσουμε πολλά μετάλλια».

Στους άνδρες θα αγωνιστούν οι:: Βασίλης Τσιρίκλος, Βαγγέλης Μπλάτσιος (U70κ.), Νίκος Τσουλάκος, Χρήστος Ραφτογιάννης (U85κ.), Θοδωρής Πόκας (U92κ.), Γιώργος Κυτριακόπουλος (U100κ.) και Αλέξανδρος Ζοραλτι, Τηλέμαχος Τραγουστής (U115κ.)

Στις γυναίκες θα αγωνιστούν οι: Αρτεμις Στασινοπούλος (U55κ.) και Ευτυχία Παπαδέλη (U60κ.)

Στην U23 στους άνδρες θα αγωνιστούν οι: Ηλίας Καρναβας, Ιωσήφ Νικολαϊδης (U70κ.), Νίκος Γκίνης (U77κ.), Αρείων Κολοσέντας (U100κ.), Θοδωρής Μιχαηλίδης (U115κ.) και Αλέξανδρος Ισμαήλ (+115κ.)

Στις γυναίκες U23 θαν παλέψουν οι: Εγκι Ρότσι (U55κ.), Δροσούλα Τσιανακοπούλου (U73κ.) και Κυριακή Καρτάνου (U 75k.)

Στους άνδρες U21 θα αγωνιστούν οι: Ιωσήφ Νικολαΐδης, Γιώργος Λόλης (U65κ.), Ηλίας Καρναβας, Δημήτρης Καραχρήστος (U70κ.), Νίκος Γκίνης (U77κ.), Αρείων Κολοσέντας (U100κ.), Θοδωρής Μιχαηλίδης (U115κ.) και Αλέξανδρος Ισμαήλ (+115κ.) και στην κατηγορία Open οι Θοδωρής Μιχαηλίδης και Αλέξανδρος Ισμαήλ.

Τέλος στην κατηγορία των γυναικών U21 θα παλέψουν οι: Εγκι Ρότσι (U55κ.), Δροσούλα Τσιανακοπούλου (U73κ.), και Κυριακή Καρτάνου (U 75k.)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.