Το ευχαριστώ του Λ. Αυγενάκη στις διεθνείς ομοσπονδίες

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ευχαρίστησε τους προέδρους της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ, για τα επαινετικά τους λόγια.

Σε ανάρτησή του, για την Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τσιρλίντινγκ στο ΟΑΚΑ με συμμετοχή 2.500 αθλητριών και αθλητών, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε θερμά τους δύο προέδρους των διεθνών Ομοσπονδιών (Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής) για τα τόσο επαινετικά τους λόγια και τα δημόσια «ευχαριστώ» που απηύθυναν, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

“Τόσο ο κ. Γουέμπ όσο και ο κ. Μπρίντβιτς, αναγνώρισαν τη σημαντική συμβολή μας στη διεξαγωγή της διοργάνωσης και τη διαρκή στήριξη που παρείχαμε στην ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ, προσβλέποντας όπως είπαν στη συνέχεια της στενής και εποικοδομητικής συνεργασία και στην ανάπτυξη της φιλίας που έχει δημιουργηθεί.
Τα «ευχαριστώ» τους είναι τα παράσημά μας, όπως και το θερμό χειροκρότημα όλων των ξένων αποστολών, ακούγοντάς τους να μας συγχαίρουν για την οργάνωση, τη φιλοξενία, τις παροχές και την εξαιρετική υποδομή στο κλειστό του ΟΑΚΑ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!