Με 5000 δρομείς και με εμβολιασμένους το 5ο Νο Finish Line Athens

To No Finish Line Athens, ο φιλανθρωπικός αγώνας που από την πρώτη στιγμή διεξαγωγής του στην Ελλάδα αγκαλιάστηκε από χιλιάδες άτομα και που από το 2017 έως τώρα έχει ενισχύσει με δωρεές χιλιάδων ευρώ την Ένωση Μαζί για το Παιδί, επιστρέφει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 με την διεξαγωγή της 5ης διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ, το νέο χώρο φιλοξενίας του αγώνα που επιλέχθηκε για να είναι εφικτή και η τήρηση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων που εξέδωσε η ΓΓΑ στις 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ανταπόκριση του κόσμου (συμμετεχόντων, εταιρειών, χορηγών, υποστηρικτών, πρεσβευτών, συνεργατών) ήταν και φέτος πολύ μεγάλη παρά τις δύσκολες συνθήκες, γι αυτό και ως διοργάνωση νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη που αδυνατούμε να εγκρίνουμε όλα τα αιτήματα για συμμετοχή στον φετινό αγώνα, αλλά η δημόσια υγεία είναι πολύ σημαντικότερη από οποιοδήποτε αγώνα και καθώς αυτό επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ, το φετινό 5ο NFL Athens στο ΟΑΚΑ, θα διεξαχθεί μόνο με τη συμμετοχή εμβολιασμένων και με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τα 5.000 άτομα.
Για τα άτομα που έχουν ήδη νοσήσει από Covid-19 και με την προϋπόθεση πως διαθέτουν βεβαίωση νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία έναρξης του αγώνα, θα επιτραπεί η συμμετοχή κανονικά.

Για τους μη εμβολιασμένους ανήλικους κάτω των 18 ετών, απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα από self test 24 ώρες πρίν από την ημέρα συμμετοχής στον αγώνα.

Η ταυτοποίηση και ο απαραίτητος έλεγχος θα γίνεται από την γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του υλικού που έχει προγραμματιστεί να γίνει το διάστημα 20-28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάζουν την βεβαίωση εμβολιασμού.

Όπως προβλέπεται από την πολιτική ακύρωσης συμμετοχής στο No Finish Line Athens, μετά από τις 29 Αυγούστου 2021, κανένα αίτημα ακύρωσης δεν γίνεται δεκτό.
Η Οργανωτική Επιτροπή όμως αποφάσισε κατ’ εξαίρεση και λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, να εξετάζονται αιτήματα μη εμβολιασμένων ατόμων που επιθυμούν τη μεταφορά της συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2022.

παράδοση του εξοπλισμού

H έναρξη του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον κόσμο του No Finish Line Athens πλησιάζει και ξεκινά μαζί η παράδοση του εξοπλισμού στους μετέχοντες. Ο ατομικός εξοπλισμός θα παραδίδεται σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, από την Παρασκευή 24/9 έως Τρίτη 28/9 και τις ώρες 10:00-19:00, στο Ολυμπιακό Στάδιο, είσοδος από Σπύρου Λουη Πύλη Α , στην αίθουσα Γ. Κασιμάτη ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια από την Τετάρτη 29/9 10:00 συνεχόμενα έως και μια ώρα πριν την λήξη του αγώνα στις 3 Οκτωβρίου στις 13:00 από την γραμματεία του αγώνα στον χώρο της διεξαγωγής.

Οι ομάδες παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από την διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.