ΕΛΟΚ: “Στις 29 Μαΐου αρχίζει η νέα εποχή”

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε εξέδωσε ανακοίνωση για τις εκλογές, οι οποίες θα είναι η αφετηρία για μια νέα αρχή.

Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα 110 σωματεία, με βάση και τον κατάλογο της ΓΓΑ, ο οποίος έχει εγκριθεί.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στις 29 Μαΐου. Μάλιστα η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής κάλπης “Ζευς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι πρώτες διαφανείς εκλογές στην ΕΛ.Ο.Κ. χωρίς τις σκιές του παρελθόντος, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις και ακριβώς αυτό είναι και το μήνυμα της μετά την εκλογή περιόδου. Στις 29.05.2021 πρέπει η συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματείων να είναι καθολική, ώστε οι 15 που μαζί με έναν νέο Πρόεδρο θα εκλεγούν μέλη του Δ.Σ. να αισθάνονται βαριά και την εντολή και την ευθύνη εκπλήρωσής της.

Όλοι επιδιώκουμε τον τερματισμό της παρακμής και των μίζερων 10 τουλάχιστον τελευταίων ετών με την εξέλιξη του οργανισμού της ΕΛ.Ο.Κ. σε σύγχρονο όχημα παραγωγικής ανάπτυξης του αθλήματος. Βελτίωση των συνθηκών αθλήσεως, καλύτεροι αγώνες, συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις, επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας για να πάμε το Καράτε ψηλά, για να ενισχύσουμε τον αθλητισμό και τις ιδέες που ενσωματώνει στην κατεύθυνση μίας καλύτερης κοινωνίας.

Σήμερα δημοσιεύθηκαν οι δύο αποφάσεις του Μ.Π.Α., οι οποίες δικαίωσαν πλήρως τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας δια του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Λευτέρη Αυγενάκη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε και προσωπικώς του Προέδρου της Αντόνιο Εσπίνος για την εδραίωση της χρηστής διοικήσεως και στην οικογένεια του Ελληνικού Καράτε. Όποιος και αν εκλεγεί θα γνωρίζει ότι πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με το νόμο και με μόνο γνώμονα την πρόοδο του αθλήματος που υπηρετούμε.

Δεν υπάρχει πλέον χώρος για προσωπικές και ιδιοτελείς πρακτικές, για ευτελείς έριδες και οικονομισμό. Υπάρχει μόνον η άθροιση δυνάμεων για τον κοινό στόχο, την πρόοδο του αθλήματος. Μην αποκλείσει λοιπόν κανείς τον εαυτό του από τη συμμετοχή στην νέα εποχή λαμβάνοντας μέρος σε ανυπόστατες εκλογές, παράνομων οργάνων υπό την καθοδήγηση μίας μικρής παρέας αποσυνάγωγων της διεθνούς και εσωτερικής αθλητικής κοινότητας.

Η νομιμότητα δεν είναι προαιρετικό στοιχείο της προσπάθειας, είναι θεμέλιος λίθος της. Η παραβίασή της αυτήν την φορά θα οδηγήσει σε οριστικές αποφάσεις για τους παραβάτες και αυτές θα ληφθούν τόσο από Ελληνικά όσο και Διεθνή αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.

Στις 29.05.2021 συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.