“Καλύτερη υπο φυσιολογικές συνθήκες”

Ικανοποιημένη εμφανίσθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου με την 8η θέση που κατέκτησε στον τελικό του επί κοντώ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Νταεγού.

Ικανοποιημένη εμφανίσθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου με την 8η θέση που κατέκτησε στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.65μ κατά την 4η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Νταεγού. Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεπέρασε τον εαυτό της αγωνιζόμενη στον τελικό, αφού τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με αντιπυρετικά και αντιβίωση.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί παρά την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που περνώ τις τελευταίες ημέρες με υψηλό πυρετό και ειδική θεραπευτική αγωγή που κάνω, κατόρθωσα όχι μόνο να είμαι στον τελικό, αλλά να κάνω και μια επίδοση που με φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη. Τα πλάνα μου πλέον αλλάζουν, όσον αφορά τους αγώνες που θα κάνω και τους στόχους που έχω. Και βέβαια στρέφω πλέον το ενδιαφέρον μου στον κορυφαίο αγώνα του 2012 τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου”, είπε η Κυριακοπούλου, εμφανώς ικανοποιημένη από την προσπάθειά της και την 8η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.