“Για έναν Κόσμο – One World”

Γλυπτό αφιερωμένο στους αθλητές των Special Olympics Αθήνα 2011 κοσμεί τη Μαρίνα του Φλοίσβου

Το μήνυμα της ανθρωπιάς για το σεβασμό στη διαφορετικότητα διαχέεται από το γλυπτό, με τίτλο “Για έναν Κόσμο – One World”, το οποίο κοσμεί από σήμερα μέχρι και τις 4 Ιουλίου τη Μαρίνα Φλοίσβου, αφιερωμένο στους αθλητές των Special Olympics Αθήνα 2011.

Το γλυπτό -αγόρι με ολάνοικτη την αγκαλιά-, που είναι χορηγία στους αγώνες από την εταιρεία Dow Chemical, αποκαλύφθηκε απόψε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Θανάση Θωμά, την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Γιάννα Δεσποτοπούλου και τον αθλητή του μποξ -μοντέλο του καλλιτέχνη- Δημήτρη Καμπάνη.

 Παρόντες ήταν στελέχη της οργανωτικής επιτροπής των Special Olympics, η πρόεδρος, το ΔΣ της εταιρείας LAMDA Flisvos Marina, ο καλλιτέχνης Μπογκντάν Ράντου και αθλητές, ενώ της τελετής ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα του δήμου Αλίμου.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Θωμάς ανέφερε ότι με τη χορηγία η εταιρεία θέλησε να ενισχύσει περαιτέρω το μήνυμα των αγώνων, με τη βοήθεια και τη δύναμη της τέχνης. Με την παρουσία του υπαίθριου αυτού έργου τέχνης, πρόσθεσε, το μήνυμα και το πνεύμα των αγώνων θα έρθει ακόμα πιο κοντά σε περισσότερο κόσμο.

Η κα Δεσποτοπούλου αναφέρθηκε στην τέχνη με την αβίαστη δύναμή της “και την πολλαπλασιαστική επίδρασή της θα συμβάλλει όσο τίποτε άλλο στην επίτευξη του στόχου ο οποίος είναι η νίκη της αισιοδοξίας”.

Τέλος, ο Σταύρος Κατσικάδης, διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina, τόνισε ότι σε μια διαρκώς εξελισσόμενη κοινωνία, είναι υπόθεση όλων μας η έμπρακτη υποστήριξη ενεργειών με γνώμονα την ισότητα, το σεβασμό προς τον άνθρωπο και την ανθρώπινη αξία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.