Νέο Gillette SkinGuard Sensitive

Σχεδιασμένο για να αποτρέπει τους ερεθισμούς
Δημοσίευση: 24/09/2019 - 15:08

Δύο στους τρεις άνδρες παγκοσμίως*, δηλώνουν ότι έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα. Αν το ξύρισμα είναι και για σένα δύσκολη υπόθεση, η Gillette έχει τη λύση!

Τώρα ήρθε η νέα καινοτομία Gillette SkinGuard, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των ανδρών με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τεχνολογία SkinGuard

H νέα ξυριστική μηχανή SkinGuard Sensitive είναι κλινικά ελεγμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς χάρη στην καινοτομία SkinGuard ανάμεσα στις λεπίδες, αποτρέπει τους ερεθισμούς κατά το ξύρισμα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός της προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα με τρεις τρόπους:

Ελαχιστοποιεί την πίεση της κάθε λεπίδας πάνω στην επιδερμίδα
Εξομαλύνει την επιδερμίδα, παρέχοντας προστασία από την τριβή
Ανασηκώνει ελαφρά τις λεπίδες, μειώνοντας την επαφή τους με την ευαίσθητη επιδερμίδα

Όπως τονίζει ο δερματολόγος Jared Jagdeo, M.D., Director του SUNY Downstate Medical Center της Νέας Υόρκης, «Αρκετοί άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα πιστεύουν ότι οι ερεθισμοί ή οι κοκκινίλες είναι αναπόφευκτες συνέπειες του ξυρίσματος. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η χρήση νέων, επαναστατικών καινοτομιών, όπως το Gillette SkinGuard Sensitive, μειώνει σημαντικά τόσο την εμφάνιση όσο και την αίσθηση των συμπτωμάτων της ευαίσθητης επιδερμίδας, που εκδηλώνονται κατά το ξύρισμα.»

Η νέα ξυριστική μηχανή Gillette SkinGuard Sensitive διαθέτει επίσης  λιπαντικές ταινίες πριν και μετά τις λεπίδες, για επιπλέον προστασία ενάντια στους ερεθισμούς, απαλά ελαστομερή προστατευτικά, καθώς και λεπίδα ακριβείας (trimmer) στο πίσω μέρος της κεφαλής.


Η νέα σειρά Gillette διατίθεται στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνει:

Την ξυριστική μηχανή Gillette SkinGuard Sensitive
Τις ανταλλακτικές κεφαλές Gillette SkinGuard Sensitive
Αφρό & Gel ξυρίσματος Gillette SkinGuard Sensitive, με 0% χρωστικές και οινόπνευμα.

Σχετικά με την Procter & Gamble

H P&G εξυπηρετεί καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, με ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια προϊόντων με υψηλή αξιοπιστία, ποιότητα και κορυφαία θέση στην αγορά. Μεταξύ αυτών είναι:  Always®, Ariel®, Crest®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Vicks®, Viakal, Swiffer, Aussie. Η P&G δραστηριοποιείται σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pg.com για τα τελευταία νέα και περισσότερες πληροφορίες για την P&G και τα προϊόντα της.