Σχετικά με το Novasports

Καλωσορίσατε στον "κόσμο" Novasports! Τον απόλυτο προορισμό για αθλητική ενημέρωση.

Με οδηγό  την αγάπη μας για τον αθλητισμό και αποστολή μας την ενημέρωση των φιλάθλων για όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του αθλητισμού, σας μεταφέρουμε τα πάντα για όλα τα σπορ. Έχουμε στο επίκεντρο τους αθλητές, βρισκόμαστε παντού μαζί με την αγαπημένη σας ομάδα, καλύπτουμε όλα τα αθλητικά γεγονότα χωρίς ακρότητες και φανατισμούς. Γιατί για εμάς ο αθλητισμός είναι ό,τι και για εσάς: τρόπος ζωής, πάθος, ιδανικό.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία 25 χρόνων, που ξεκινάει  από τις πρώτες στην Ελλάδα πολυκάμερες αθλητικές μεταδόσεις του καναλιού Supersport και φτάνει στην πρώτη High Definition μετάδοση στην Ελλάδα από τα κανάλια Novasports, εξελισσόμαστε συνεχώς και καινοτομούμε.

Με την κορυφαία ομάδα αθλητικών δημοσιογράφων, παραγωγών και τεχνικών και εχοντας ως οχήματα τα κανάλια Novasports, βλέπουμε μαζί τους κορυφαίους αγώνες ελληνικού ενδιαφέροντος και τα ντέρμπι παγκόσμιας κλίμακας.

Είμαστε συνέχεια μαζί σας... τόσο στην τηλεόραση του σπιτιού σας, όσο και στο smartphone ή στο tablet σας, όπου και αν είστε με το Nova GO και το Novasports.gr. Είμαστε συνέχεια σε επαφή και αλληλεπίδραση μέσα από την παρουσία μας σε Facebook, YouTube, Instagram, Twitter 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μαζί μαθαίνουμε όσα μας ενδιαφέρουν μέσα από τις ερωτήσεις μας σε προπονητές, παίκτες, δημοσιογράφους, αναλυτές, καλεσμένους. Μαζί παίζουμε σε διαγωνισμούς, εξασκούμε τις γνώσεις μας, ψυχαγωγούμαστε. Μαζί πηγαίνουμε στα γήπεδα, μέσα από τα δώρα που σας παρέχουμε.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί την πιο συναρπαστική αθλητική εμπειρεία!


Γιατί είμαστε ο "κόσμος" Novasports! Ο απόλυτος προορισμός για αθλητική ενημέρωση.