Ετοιμάζει…ταξίδι ο Μόρας

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά για τους τιφόζι διοργανώνει το καλοκαίρι η Βερόνα με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μόρα! Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά για τους τιφόζι διοργανώνει το καλοκαίρι η Βερόνα με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μόρα!

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά για τους τιφόζι διοργανώνει το καλοκαίρι η Βερόνα με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μόρα!

Ο Έλληνας μπακ, ο οποίος παίζει στη Σέριε Β με τον ιταλικό σύλλογο -που ως γνωστόν το πλήρες όνομά του είναι Ελλάς Βερόνα -, έριξε την εν λόγω ιδέα προκειμένου να διαφημιστεί τόσο η ομάδα, όσο και οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί.

Ο σύλλογος συμφώνησε και έτσι όλα είναι έτοιμα για το ταξίδι! Το όλο πρότζεκτ έχει για σλόγκαν «”Τζιαλομπλού” κρουαζιέρα με προορισμό την Ελλάδα». Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου, θα έχει διάρκεια οκτώ ημερών επισκεπτόμενη διάφορα ελληνικά νησιά, ενώ θα συμμετάσχουν φίλοι της ομάδας, αλλά και νυν και πρώην ποδοσφαιρικές δόξες της ομάδας!

«Είναι ένας τρόπος διαφήμισης τόσο της ομάδας, όσο και της Ελλάδας. Είμαι ευτυχής που τελικά καταφέραμε και ολοκληρώσαμε την συμφωνία. Είναι σίγουρο πως θα λατρέψετε τα ελληνικά νησιά. Θα ανακαλύψετε τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας μας», είπε ο Μόρας κατά τη διάρκεια παρουσίασης της πρωτοβουλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.