Προλαβαίνει το ντερμπι ο Φάμπρεγκας

Τις τελευταίες ατομικές προπονήσεις κάνει ο Φάμπρεγκας προκειμένου να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να αγωνιστεί κανονικά στο επακόλουθο ντέρμπυ στις 6 Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες ατομικές προπονήσεις κάνει ο Φάμπρεγκας προκειμένου να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να αγωνιστεί κανονικά στο επακόλουθο ντέρμπυ της Καταλονιας στις 6Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής νιώθει απόλυτα δικαιωμένος που αποφάσισε να ξεκουραστεί τόσο την 31η Δεκέμβρη όσο και την 1η Γενάρη κάτι που σημαίνει ότι η επόμενη προπόνησή του δεν θα είναι ατομική αλλά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα έχει πετύχει το στόχο του, να είναι δηλαδή απόλυτα έτοιμος για τις 2 του Γενάρη.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας κάνει διπλές προπονήσεις μαζί με τον Χουάνχο Μπράου, τον φυσικοθεραπευτή που είναι παντού μαζί με το Μέσι και βοηθάει τον αρχηγό Κάρλες Πουγιόλ όποτε είναι τραυματίας.
Νωρίτερα την Κυριακή, ο 25χρονος μέσος έκανε προπόνηση μαζί με τον Πουγιόλ, τον Μπράου και τον Κειτά και αισθάνθηκε πολύ καλά. Δεν έχει υποτροπιάσει ο τραυματισμός του αλλά πρέπει να ξεκινήσει χαλαρά για αρχή. Εάν επανακάμψει από τον τραυματισμό του στην αναμενόμενη ώρα τότε θα έχει χάσει μόνο τρεις αγώνες, αυτούς με Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόρδοβα και τον αγώνα κυπέλλου με τη βαγιαδολίδ.

Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου σε αγώνα απέναντι στην Μπέτις  ενώ μέχρι τότε ήταν στα πρώτα πλάνα του Τίτο Βιλανόβα ανεξάρτητα από την κριτική που είχαν δεχτεί και οι δύο από τον τύπο και τους φιλάθλους.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.