Νέες προσπάθειες για τον Χασάν

Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην υπόθεση του Αχμέντ Χασάν, με στόχο να βρει τη “χρυσή τομή” με τη διοίκηση της Μπράγκα και να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αιγύπτιου επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην υπόθεση του Αχμέντ Χασάν, με στόχο να βρει τη “χρυσή τομή” με τη διοίκηση της Μπράγκα και να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αιγύπτιου επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη για την κορυφή της επίθεσης των “ερυθρολεύκων”, καθώς πιστεύει αρκετά στις δυνατότητές του.

Ο Ολυμπιακός διατηρούσε οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Χασάν από την πορτογαλική ομάδα έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να μην την ενεργοποιήσουν, καθώς θεώρησαν αρκετά μεγάλο το συγκεκριμένο ποσό για τον παίκτη. Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσουν από την αρχή τις επαφές με την Μπράγκα, στην οποία αναμένεται να κάνει πρόταση η οποία θα φτάνει τα δυο εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή. Ο Χασάν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως παράλληλα θα περιμένει και άλλες προτάσεις μετά το Κόπα Άφρικα, στο οποίο θα πάρει μέρος με τη φανέλα της Αιγύπτου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.