Μία αμαζόνα από την Ταϊλάνδη…

Ιστορικής σημασίας θα είναι η συμμετοχή της Νίνα Λιγκόν στο ατομικό αγώνισμα του ιππικού τριάθλου, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Ιστορικής σημασίας θα είναι η συμμετοχή της Νίνα Λιγκόν στο ατομικό αγώνισμα του ιππικού τριάθλου, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η Αμερικανό-Ταϊλανδή αθλήτρια θα γίνει η πρώτη αμαζόνα που θα εκπροσωπήσει χώρα της Ασίας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Γεννημένη στην Ταϊλάνδη, από Αμερικανό πατέρα και Ταϊλανδή μητέρα, η 20χρονη Λιγκόν ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ και έχει διπλή υπηκοότητα, όμως στους Αγώνες του Λονδίνου θα εκπροσωπήσει τη χώρα καταγωγής της μητέρας της.

Και μπορεί η ίδια να είναι άπειρη σε αυτό το επίπεδο, καθώς είναι η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια του αγωνίσματος, δεν ισχύει όμως το ίδιο για το άλογό της. Ο 15ετής Butts Leon ήταν παρών στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, με αναβάτη τον Γερμανό Αντρέας Ντιμπόβσκι, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό και την όγδοη θέση στο ατομικό. Αλλά και η προπονήτριά της, η Αμερικανίδα Κιμ Σέβερσον, έχει κατακτήσει ως αθλήτρια μετάλλια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας (ασημένιο στο ατομικό και χάλκινο στο ομαδικό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.