Άρχισε ο προγραμματισμός στη Ρίβερ Πλέιτ

Από το βράδυ του Σαββάτου η Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Primera Division της Αργεντινής.

Από το βράδυ του Σαββάτου η Ρίβερ Πλέιτ πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Primera Division της Αργεντινής. Όμως, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αλλά και γιατί διαφορετικό είναι να παίζεις στη Β’ Κατηγορία, οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν σηκώσει. μανίκια και έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν που ξεκινάει αρχές Αυγούστου.
Ήδη, ο Ντανιέλ Πασαρέλα και οι συνεργάτες του εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις που θα κάνουν τη Ρίβερ Πλέιτ πρωταγωνίστρια στο επόμενο πρωτάθλημα. Έστω κι αν ξεκινάει μειονεκτικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες έχουν ήδη έτοιμο το βασικό τους κορμό.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, η Ρίβερ Πλέιτ πρόκειται να ενισχυθεί με παίκτες-προσωπικότητες σε τέσσερις θέσεις.
Για τερματοφύλακα, όπου το όνομα του Σεμπαστιάν Σάχα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της, όμως για να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει στη Ράσινγκ Κλουμπ τη ρήτρα που ανέρχεται στα 3.5 εκατ. ευρώ. Δεύτερο όνομα, αυτό του Μαρσέλο Μπαροβέρο της Βελές Σάρσφιλντ, ενώ επίσης γράφονται και τα ονόματα των Σεμπαστιάν Σόσα (αναπληρωματικός της Μπόκα) και Ενρίκε Μπολόνια (Ουνιόν).

Ενός κεντρικού αμυντικού, με δυναμισμό και ισχυρή προσωπικότητα. Τα στοιχεία αυτά έχει ο Ντιέγο Λουγκάνο, ο οποίος ανήκει στη Παρί Σεν Ζερμέν και η περίπτωσή του έχει αρκετές δυσκολίες. Για τη μεσαία γραμμή, εξετάζεται ο Έντσο Πέρες, ο οποίος είναι δηλωμένος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και η επιστροφή του Βίκτορ Σαπάτα της Βελές Σάρσφιλντ, όμως είναι μια επιλογή για συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών, καθώς τα χρόνια έχουν περάσει. Επίσης, ακουστήκαν τα ονόματα των Μάρτιν Ρόλε (Ολίμπο) και Ρομάν Μαρτίνες (Τίγκρε).

Διακαής πόθος του Πασαρέλα πάντως είναι ο Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο της Ιντερνασιονάλ. Μάλιστα, ο Φερνάντο Καβενάγκι ταξίδεψε στο Πόρτο Αλέγκρε σε μια προσπάθεια να πείσει τον πρώην παίκτη της Ρίβερ Πλέιτ να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Φυσικά, οι άνθρωποι των «Μιγιονάριος» θα αναζητήσουν έναν ακόμη επιθετικό, αν και υπάρχουν οι αξιόλογες λύσεις των Τρεζεγκέ, Καβενάγκι και Φούνες Μόρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.