Ματιές και στην ελληνική αγορά

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του και στην ελληνική αγορά, προκειμένου να βρει κάποιον επιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του και στην ελληνική αγορά, προκειμένου να βρει κάποιον επιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα των «ερυθρολεύκων» έχει μπει το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος πραγματοποιεί και φέτος καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού παρακολουθούν τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής έξι γκολ και τρεις ασίστ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Ο Μάντζιος δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» από την ελληνική αγορά, καθώς στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα και του Απόστολου Βέλλιου. Ο Μάρκο Σίλβα τσεκάρει παράλληλα ορισμένες περιπτώσεις παικτών από την αγορά του εξωτερικού, προκειμένου να έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, αν τελικά αποχωρήσει από το λιμάνι ο Ισλανδός επιθετικός.

Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των παικτών, που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης κάποιου παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.