Βαρέλα: «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους»

Ο Βαρέλα ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε για το συγκεκριμένο τέρμα, για το συμβόλαιο του και για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ.

Ο Βαρέλα ήταν ο παίκτης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε για το συγκεκριμένο τέρμα, για το συμβόλαιο του και για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ. 

Για το γκολ με την ΑΕΚ: «Το σκέφτομαι, αλλά ξέρω ότι δεν έχει καμία σημασία. Σκέφτομαι επίσης συνεχώς τον περίεργο τρόπο με τον οποίο ενήργησαν ο διαιτητής και ο βοηθός. Αλλά δεν έχει νόημα πια».

Για τη συνέχεια: «Η ψυχολογία μας τώρα είναι καλή. Βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων, αν το πρωτάθλημα είχε συνεχιστεί, ίσως να μην ήμασταν σε καλή κατάσταση. Η διακοπή μάς βοήθησε να σκεφτούμε, να συγκεντρωθούμε, μπορέσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας και να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση».

Για την έλευση του μάνατζερ του: «Ήρθε το προηγούμενο διάστημα, κουβεντιάσαμε για κάποια άλλα θέματα, ωστόσο δεν συζητήθηκε το θέμα του νέου μου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Διαβάζω για το θέμα από τις εφημερίδες και το ίντερνετ, αλλά δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την ομάδα».

Για τη νέα σεζόν: «Τη φετινή χρονιά δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής θα πρέπει να βρουν τι μας λείπει ως ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε στους ομίλους, αρκεί να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και αν αποδείξουμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.