Άρωμα Μουντιάλ

Λίγοι και εκλεκτοί θα είναι οι εκπρόσωποι της Superleague στο προσεχές Μουντιάλ της Ρωσίας. Ας τους καταγράψουμε για να δούμε ποιες χώρες θα υποστηρίζουμε.

Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις 32 κορυφαίες ομάδες του κόσμου που θα ταξιδέψουν ως τη Ρωσία για το Μουντιάλ του καλοκαιριού. Το ταξίδι αυτό όμως θα κάνουν κάποιοι παίκτες που κόσμησαν τα γήπεδα της φετινής Super League με την παρουσία τους. Πάμε να δούμε ποιους θα θαυμάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αρκεί φυσικά να βρεθούν στις τελικές επιλογές των προπονητών των συγκεκριμένων χωρών.

ΙΡΑΝ

Έντονη θα είναι η «ελληνική» παρουσία στην ομάδα του Ιράν καθώς όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στην ομάδα τουλάχιστον δύο παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ δεν αποκλείεται να είναι και τρίτος. Ο λόγος φυσικά για τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί του Ολυμπιακού, αλλά και ο Μασούντ της ΑΕΚ.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν από τα βασικά στελέχη της πορείας των Ιρανών μέχρι την πρόκριση στα τελικά, ενώ κι ο Χατζισαφί θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για την τελική 23άδα. Διαφορετική είναι και η περίπτωση του Μασούντ, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στα ματς με τη Μακάμπι για λογαριασμό του Πανιωνίου είχε τεθεί εκτός ομάδας. Αν η λογική υπερισχύσει τότε και ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Ρωσία.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Οι Νίκλας Χουλτ και Γιάκομπ Γιόχανσον είναι παίκτες με συμμετοχές στα προκριματικά ενώ ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ κλήθηκε και πρόσφατα για τα φιλικά της Σουηδίας. Δεν αποκλείεται βάσει αυτής της κλήσης να έρθει και η κλήση για το Μουντιάλ. 

Ο Γιόχανσον από την άλλη θα είχε σίγουρη θέση στην ομάδα καθώς ήταν και ο παίκτης που με δικό του γκολ στα μπαράζ έστειλε τη Σουηδία στη Ρωσία, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε εκτός γηπέδων από τον Νοέμβριο και ακόμα δεν έχει επανέλθει. Δύσκολα θα πάρει θέση παίκτη με αγωνιστικό ρυθμό, αλλά ακόμα υπάρχουν δύο μήνες μπροστά. Ίδωμεν.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Ο Αμρ Ουάρντα είναι δεδομένο ότι θα είναι στην τελική επιλογή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα θα περνά 24 ώρες το 24ωρο με τον Σαλάχ καθώς οι δυο τους θα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. 

ΣΕΡΒΙΑ

Μία η πιθανή συμμετοχή μέσω Super League για τη γείτονα. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που θα έχει σίγουρα θέση στην σερβική ομάδα την οποία οδήγησε στα τελικά με το παρθενικό του γκολ απέναντι στην Γεωργία (1-0). 

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Ο Φελίπε Πάρντο θέλει σαν τρελός να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσία, αλλά με δεδομένη τη μεγάλη ποιότητα στην θέση των εξτρέμ στη χώρα της λατινικής αμερικής δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει το χρίσμα, μολονότι είχε κάποιες συμμετοχές στην προκριματική φάση.

ΜΑΡΟΚΟ 

Ότι ισχύει για τον Πάρντο ισχύει και για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του από τον περασμένο Ιανουάριο ενώ και τους τελευταίους μήνες με τον ΠΑΟΚ δεν είχε γεμάτη παρουσία. Η κλήση του θεωρείται δύσκολη, αλλά δε θα είναι και έκπληξη.

ΒΕΛΓΙΟ

Τέλος ο Κέβιν Μιραλάς συνεχίζει την καριέρα του από τον περασμένο Ιανουάριο στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε παιχνίδια στα πόδια του και βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή της χώρας του. Μετά τις συμμετοχές του Μιραλάς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν αποκλείεται να βρεθεί και αυτός στα γήπεδα της Ρωσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.