Τόρες: «Τελευταία μου χρονιά στην Ατλέτικο»

Ο Φερνάντο Τόρες επιβεβαίωσε ότι η σεζόν που διανύουμε θα είναι η τελευταία του στην Ατλέτικο.

Ο Φερνάντο Τόρες επιβεβαίωσε ότι η σεζόν που διανύουμε θα είναι η τελευταία του στην Ατλέτικο. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι οι «ροχιμπλάνκος» είναι το σπίτι του και ενημέρωσε για την απόφασή του τους οπαδούς.

«Όταν ήρθα στην Ατλέτικο, ήμουν δέκα χρονών και έγινε το ‘σπίτι’ μου. Απόλαυσα να παίζω εδώ, να κάνω όσα ονειρευόμουν. Θέλω να ανακοινώσω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ένιωσα ότι πρέπει να ενημερώσω τους οπαδούς, οι οποίοι μου έχουν δείξει τόση αγάπη και αφοσίωση», είπε χαρακτηριστικά ο Τόρες και συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο:

«Λένε πως τα όμορφα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Έζησα την αρχή, πολλά χρόνια πριν και δε μένουν πολλά ακόμα. Το τέλος ελπίζω να έρθει σηκώνοντας ένα τρόπαιο. Νομίζω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Δε θα υπάρχει ποτέ μια εύκολη στιγμή για να πεις αντίο, αλλά μπορείτε όλοι να δείτε τον ρόλο μου, που είναι πολύ μικρός, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη για άλλους.
 
Νιώθω ότι έχω ακόμα πράγματα να δώσω σαν παίκτης και εδώ δεν μπορώ να τα δώσω, αφού δεν παίζω. Αυτό ήταν το κλειδί για την απόφασή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.