Χάτεν: «Προσοχή στον Ηλυσιακό»

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό ο Κολοσσός Ρόδου, σύμφωνα με τον Μάρκους Χάτεν.

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό ο Κολοσσός Ρόδου, σύμφωνα με τον Μάρκους Χάτεν. Ο παίκτης της ομάδας του Ρόδου τόνισε πως η νίκη είναι «μονόδρομος» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Κολοσσό στην επίτευξη των στόχων του.

Αρχικά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και κρύβει πολλές παγίδες. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας για να κερδίσουμε. Παίξαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Καβάλα και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Δουλεύουμε σκληρά και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Ο Ηλυσιακός θα έρθει χωρίς άγχος στη Ρόδο, κι αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να κοιτάξουμε τι μπορούμε να πάρουμε μακριά από τη Ρόδο. Το Σάββατο θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως κάνει σε όλους τους αγώνες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό για μας να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο».

Τέλος, η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ηλυσιακό. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Από σήμερα (Πέμπτη) το πρωί διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ηλυσιακό (Σάββατο 16:00). Η προπώληση ξεκίνησε στα γραφεία της ομάδας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και θα γίνει σήμερα και αύριο από τις 10:00-15:00, ενώ το Σάββατο, το εκδοτήριο στο «Βενετόκλειο» θα είναι ανοιχτό από τις 14:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.