Ημέρες ξεκούρασης στα Ιωάννινα

Το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Άγγελο Αναστασιάδη απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Άγγελο Αναστασιάδη απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας των Ιωαννίνων την Τετάρτη, για το ματς με τη Δόξα Δράμας, περιμένοντας παράλληλα τις επιστροφές των τραυματιών ποδοσφαιριστών.

Ο Σκούφαλης αναμένεται να είναι έτοιμος για το ματς της επόμενης αγωνιστικής, ενώ ο Τζημόπουλος αναμένεται να επιστρέψει εντός της εβδομάδας σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Επίσης, στη διάθεση του Αναστασιάδη θα τεθεί και ο Τάσος Πάντος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Πατσατζόγλου, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, ανακοίνωση εξέδωσαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, με θέμα την προσπάθεια αδειοδότησης της νέας σεζόν. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνάντηση είχαν η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και το Ερασιτεχνικό Σωματείο την Κυριακή το πρωί 19/02/2012 στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ.

Στην συνάντηση εκ μέρους της ΠΑΕ συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοβασίλης, το μέλος του Δ.Σ κ. Γεώργιος Σουκουβέλος,  ο Γ/Δ και υπεύθυνος αδειοδότησης κ. Πασχάλης Μόσχογλου και από τον Ερασιτέχνη οι κ.κ. Χρίστος Τσάγκας και Γεώργιος Ιωάννου πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ του Σωματείου αντίστοιχα.

Αντικείμενο της συνάντησης – σύσκεψης  ήταν το θέμα της αδειοδότησης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012/2013. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την αυστηροποίηση πλέον των προϋποθέσεων  απόκτησης και το πολύ σημαντικό θέμα της ανάπτυξης των υποδομών, αποφασίστηκαν τα κάτωθι.

Επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Κ-20 – Κ-17 και όλων των ακαδημιών -Junior, τίθεται ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρίστος Τσάγκας. Ο ίδιος θα συναντήσει σε συνεργασία με τον επικεφαλή Γ/Α  των τμημάτων υποδομής κ. Γεώργιο Ιωάννου, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και θα τους εξηγήσει για το πλάνο της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, τους κανόνες που όλοι οφείλουν να σέβονται (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, συνοδοί, γονείς) και να τηρούν και επίσης σε συνεργασία με τον επικεφαλή προπονητή των τμημάτων υποδομής κ. Ανδρέα Λαυδαριά τι θα ισχύσει στην συνέχεια για την επάνδρωση των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής.

Γίνεται σαφές ότι οι ανωτέρω είναι επιφορτισμένοι και κύριοι υπεύθυνοι για την σωστή λειτουργία των τμημάτων υποδομής και κατά συνέπεια της αδειοδότησης, όσον αφορά στο συγκεκριμένο τομέα.

Τέλος η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οφείλει να ευχαριστήσει το Σωματείο για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα της αδειοδότησης με την προσκόμιση των τοπογραφικών σχεδίων και παραχωρητηρίου των εγκαταστάσεων στο Σταυράκι, για τη συμπλήρωση του φακέλου προς το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.