Ίνδαλμα του ο Κακά…(video)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν, ο Ραφαέλ Λεάο, αποκάλυψε τον θαυμασμό του για τον Κακά και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με έναν τόσο καλό σκόρερ, όπως ο Πιόντεκ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν, ο Ραφαέλ Λεάο, αποκάλυψε τον θαυμασμό του για τον Κακά και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι θα είναι συμπαίκτης με έναν τόσο καλό σκόρερ, όπως ο Πιόντεκ.
Ο 20χρονος Πορτογάλος επιθετικός αποκτήθηκε αντί 35 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιΟ με τους «ροσονέρι».

«Συνήθιζα να επιλέγω τη Μίλαν στο PlayStation γιατί ήταν μια πολύ ισχυρή ομάδα που κέρδισε πολλές φορές το Champions League», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Πολλοί σπουδαίοι παίκτες ήταν εδώ στο παρελθόν και παρόλο που ποτέ δεν τους παρακολούθησα ζωντανά, έχω δει πολλά βίντεο από τον Μαλντίνι, τον Ρουί Κόστα, τον Κακά, τον Ζέεντορφ. Είναι όλοι μεγάλοι παίκτες που έχουν γράψει την ιστορία του ποδοσφαίρου. Είναι υπέροχο που είμαι και εγώ εδώ»

ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑ
Ο Κάκα ήταν εντυπωσιακός παίκτης. Οι Βραζιλιάνοι είναι πάντα ιδιαίτερα ταλαντούχοι, και ο Κακά άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία του συλλόγου.
Κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα» όταν ήταν παίκτης της Μίλαν και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα έχω υπογράψει για την ομάδα  που έπαιξε και εκείνος»

ΑΣΙΣΤ ΕΓΩ…ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΣ
Ο Λεάο θα είναι ο παρτενέρ του Κριστόφ Πιάτεκ στην επίθεση, καθώς ο νέος προπονητής Μάρκο Τζιαμπάολο θα χρησιμοποιεί κυρίως το 4-3-1-2.

«Το να παίζεις με δύο μπροστά και όχι με έναν σου δίνει καλύτερη πιθανότητα να σκοράρεις, καθώς ένας μπορεί να μείνει καθαρά προωθημένος, ενώ ο άλλος θα έχει περισσότερη ελευθερία κινήσεων περιφερειακά.
Ο Πιόντεκ είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός ο οποίος το έδειξε αρχικά στη Τζένοα και συνέχισε να σκοράρει στη Μίλαν, οπότε ελπίζω να του δώσω πολλές ασίστ. Όσο περισσότερα γκολ θα πετυχαίνει, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει η ομάδα».

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΑΛΑ…ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ
Ο Λεάο ρωτήθηκε και για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, σαν να κάνει μία…τηλεφωνική κλήση.
«Ξεκίνησα να πανηγυρίζω έτσι στη Σπόρτινγκ. Ήταν ο τρόπος που γιόρταζα προς τιμήν του μπαμπά μου, όταν δεν μπορούσε  να έρθει στους αγώνες. Ήταν βασικά σαν να τον καλούσα για να του πω: «Μπαμπά, έχω σκοράρει και άλλο γκολ για σένα».
Όλη η συνέντευξη του Λεάο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.